top of page

Älyhoivahoiva-ohjelma aloittaa pilotoinnin


Älyhoiva-pilotti


Suomen Yrityskehitys Oy ja Suomen Kotidata Oy rakentavat yhdessä kumppaneiden kanssa Älyhoiva-ohjelmaa, joka yhdistää älykkäiden teknologiaratkaisuiden ja niiden ympärille rakentuvien palveluiden tuottajat. Yhteistyön tavoitteena on luoda helposti lähestyttäviä hoiva-alan tuote- ja palvelukokonaisuuksia sekä parantaa hoivapalveluiden laatua.


Medics24 videolääkäripalvelut, Onervan hoivaviestintäpalvelut ja tietotekniikan tukipalveluita ja opastusta tuottava Suomen Kotidata ovat käynnistäneet pilotin 10 kuluttajataloudelle.


Kokeilun tavoitteena on kerätä palautetta palvelupakettien toimivuudesta ja asiakastarpeesta palveluiden kehittämiseksi yhdessä loppukäyttäjien kanssa. Samalla valittu koekäyttäjäjoukko saa mahdollisuuden tutustua ensimmäisten joukossa Älyhoivaan liittyviin, nykyaikaisiin palveluratkaisuihin.Pilotissa mukana olevat yritykset


Medics24 - nettilääkäripalvelu, jonka avulla voit konsultoida terveydenhoidon ammattilaisia videolla tai chatilla. Vältät odotushuoneessa istumisen ja saat vastaukset terveysongelmiisi vaivatta. Tarpeistasi riippuen saat sairaanhoitajalta hoidontarpeenarvion ja lääkäriltä hoitosuunnitelman, laboratorio-, röntgen- ja magneettikuvalähetteet, sairaslomatodistuksen, reseptin ja vastaukset terveysongelmiisi. Käynnistettävässä pilotissa Medics24 tarjoaa sairaanhoitajan ja yleislääkärin palvelut chatin ja videoneuvottelun kautta.


Onerva Hoivapalvelu - Onerva on kotihoidon ja palveluasumisen vieraskirja, joka on luettavissa aina ja kaikkialla. Onervaan kirjataan lähimmäisesi vointi, saatu hoito ja muut tärkeät asiat. Hoitajalle Onerva on vaivaton tapa välittää tietoa omaiselle. Pilottiin osallistuvat loppukäyttäjät saavat käyttöönsä Onerva-viestintäpalvelun. Onerva toimii viestimenä loppuasiakkaan, hänen omaistensa ja kotihoidon välillä tarjoten turvallisen alustan myös sellaisen tiedon jakamiseen, jota perinteisemmillä viestintävälineillä ei ole tietoturvasyistä sallittua välittää.

KotiData - KotiData on valtakunnallinen tietokoneiden ja kodin viihde-elektroniikan tuki- ja koulutuspalveluiden tarjoaja. KotiDatan palveluasiantuntijat varmistavat, että laitteet toimivat ja Älyhoiva-palvelut saadaan vaivattomasti käyttöön. Lisäksi asiantuntija opastaa Medics24- ja Onerva-palveluiden käyttöönotossa. KotiDatan henkilökunta auttaa ja tukee pilottiin osallistuvia niin paikan päällä kuin etäyhteyden avulla.


Muut Älyhoiva-yhteistyökumppanit


Älyhoiva-ohjelmassa on mukana useita palveluntuottajia, jotka tarjoavat paljon erilaisia palveluita ja tuotteita, esimerkiksi liikuntavalmennusta, älylukko-palveluja sekä muita arkea helpottavia ratkaisuja. Älyhoiva-sivuilta voit tutustua mukana oleviin yhteistyökumppaneihin tai ottaa meihin yhteyttä.

Tutustu tästä: https://www.alyhoiva.fi/alyhoiva

Älyhoiva-yhteistyökumppanit:


Commenti


bottom of page