top of page

Aika päivittää strategiasi?

Strategia on yrityksesi kasvun perusta – kun visio, tavoitteet ja käytännön toimenpiteet ovat aikatauluineen selvillä, on kasvu tekemistä vaille valmis. Toteutus vaatii vain aikaa, henkilötyötä, osaamista, rahaa, johtamista, muutoksiin reagoimista, rahaa, markkinatietämystä, lisää rahaa, …

Siispä helpommin sanottu kuin tehty.

Ulkopuolinen näkökulma kirkastaa ajatuksia

Kun luodaan uutta tai päivitetään vanhaa, ulkopuolinen asiantuntija voi auttaa tuulettamaan ullakkoa. On hyödyllistä kuulla ja kuunnella muitakin mielipiteitä ja käytännön kokemuksia, ja omaksua uutta tietoa. Konsulteilla on tapana kutsua tällaista jutustelua sparraukseksi. Suomeksi voidaan puhua myös keskustelusta – ajatusten vaihtamisesta ihmisten välillä, uuden oppimisesta.


Oli kyse mistä tahansa, ulkopuolisesta juttuseurasta seuraa usein raikkaampia strategioita ja kirkastuneita (uusiakin) ajatuksia.

Yhteistyöllä tuloksia

Me Yrityskehityksellä autamme päivittämään yrityksesi strategian tai luomaan kokonaan uuden. Jos - ja yleensä kun - yhteistyö pelaa, autamme myös suunnitelman toimeenpanossa, tiimin sitouttamisessa ja strategian toteuttamisessa.

Kasvu, kansainvälistyminen, muutokset toimintaympäristössä ja erilaiset murrostilanteet, vain muutamia mainitaksemme, ovat käytännön yrittämisen ja työelämän kautta meille tuttuja lukuisten asiakasprojektien lisäksi.


Toteutamme strategiaprosessin yrityskohtaisesti - yleensä kuitenkin tarvitsemme selkeän kuvan nykytilanteesta, minkä jälkeen työskentely jatkuu sopivin menetelmin tiiviinä yrityksen johdon, ja joskus myös henkilöstön kanssa. Osallistaminen kun on tehokas tapa sitouttaa tiimi käytännön toteutukseen ja yhteisiin tavoitteisiin.


Ole rohkeasti yhteydessä, niin selvitetään yhdessä, voisimmeko me auttaa yritystäsi kirkastamaan tulevaisuuden tavoitteet ja ennen kaikkea määrittämään vaadittavat toimenpiteet niiden saavuttamiseksi. Laura Tuominen Myynti- ja palveluassistentti laura.tuominen@yrityskehitys.com +358 40 842 3506

Comments


bottom of page