top of page

Etsitään liikkeenjohdon konsultoinnin ratkaisumyyjää!


Suomen Yrityskehitys / Venture Development Finland Ltd. auttaa yrityksiä erilaisissa kasvun haasteissa ja murrostilanteissa - tuemme yrityksiä muun muassa myynnin kasvattamisessa, rahoituksen hakemisessa, tuotteen markkinoille saattamisessa, kannattavan kasvun suunnittelussa sekä kansainvälistymisessä. Autamme yrittäjiä ja yrityksen johtoa kasvattamaan yrityksen arvoa. Asiakkaitamme ovat yritykset, yrityksen omistajat, yritysten hallitusten puheenjohtajat sekä toimitusjohtajat. Teemme yhteistyötä muiden liikkeenjohdon konsultti- ja kehittämisyhtiöiden kanssa. Kehitämme kumppaneiden kanssa työkaluja ja menetelmiä yritysten kehittämisen ja johtamisen tueksi.


 

Haemme liikkeenjohdon konsultoinnista kiinnostunutta ratkaisumyyjää vastaamaan palveluidemme myynnistä. Työ pitää sisällään uusasiakashankinnan prosesseista huolehtimista, raakaa myyntityötä, asiakkuuksien hoitamista, palveluiden tuotteistamista sekä konsulttina toimimista. Asiantunteva tukitiimimme auttaa työssä onnistumisessa. Tarjoamme näköalapaikan eri kokoluokan ja toimialojen yrityksiin ja innovaatioihin, sekä mahdollisuuden sinun itsesi näköiseksi muokattavaan tarkempaan toimenkuvaan.


Meille on tärkeää, että olet hyvä työyhteisön jäsen. Etätöitä voi tehdä laajasti, mutta erakoitumista emme hyväksy. Valmius matkustamiseen on välttämätöntä, vaikka usein toistuva tarve siihen on epätodennäköistä.


Sijainti: Helsinki tai Jyväskylä


Edellytämme:

  • Tuntemusta liikkeenjohdon konsultoinnin eri osa-aluista

  • Kokemusta b-to-b myynnistä ja ylpeyttä myymisen taidosta

  • Jokin vahvan osaamisen alue yritysten kehittämisessä (esim. myynti, johtaminen, rahoitus) on plussaa

  • Vahvaa kiinnostusta yritysten auttamiseen tärkeissä muutosprosesseissa

  • Yrittäjämäistä luonnetta ja otetta

  • Halua olla hyvä työkaveri ja aktiivinen työyhteisön jäsen

  • Suomen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi

  • Aitoa halua osittain tulospohjaiseen palkkaukseenLähetä ansioluettelosi ja hakemus palkkatoiveineen viimeistään 15.10. mennessä osoitteeseen jukka.lassila@yrityskehitys.com tai hanna.kallio@yrityskehitys.com (aihe: Avoin työpaikka, Suomen Yrityskehitys /Venture Development Finland).


Paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan umpeutumista, mikäli sopiva tekijä löydetään.


Lisätietoja tehtävästä:


Jukka Lassila

+358 50 1810


Hanna Kallio

+358 50 376 1285


Comments


bottom of page