top of page

Etsitään myynnin harjoittelijaa!

Suomen Yrityskehitys / Venture Development Finland Ltd. auttaa yrityksiä erilaisissa kasvun haasteissa ja murrostilanteissa - tuemme yrityksiä muun muassa myynnin kasvattamisessa, rahoituksen hakemisessa, tuotteen markkinoille saattamisessa, kannattavan kasvun suunnittelussa sekä kansainvälistymisessä. Autamme yrittäjiä ja yrityksen johtoa kasvattamaan yrityksen arvoa. Asiakkaitamme ovat yritykset, yrityksen omistajat, yritysten hallitusten puheenjohtajat sekä toimitusjohtajat. Teemme yhteistyötä muiden liikkeenjohdon konsultti- ja kehittämisyhtiöiden kanssa. Kehitämme kumppaneiden kanssa työkaluja ja menetelmiä yritysten kehittämisen ja johtamisen tueksi.

 

Haemme liikkeenjohdon konsultointiprojektien ja -palvelujen B2B-myyntiin harjoittelijoita. Tarjoamamme ratkaisut ovat erilaisia asiantuntijapalveluita ja kehittämisprojekteja asiakkaidemme tarpeiden ja tilanteiden mukaisesti – strategiatyötä, kasvu- ja kehityssuunnittelua, yrityskauppojen sparraamista ynnä muuta!


Meillä harjoittelutyö käsittää monipuolisia tehtäviä koko myyntiprosessin osalta. Myyntitaitoja voi harjaannuttaa aina uusasiakashankinnasta jatkomyyntiin saakka. Kokeneet liikkeenjohdon konsulttimme sparraavat asiakkaitamme myös muun muassa markkinoinnissa ja myynnin johtamisessa. Näissäkin kehittämisprojekteissa voisi olla avustavia tehtäviä riippuen omasta osaamistasosta ja kiinnostuksesta.


Harjoittelijat tulevat osaksi Suomen Yrityskehityksen Back Office -tiimiä, joka tukee konsultointityötä ja kehitysprojekteja niin myyntityön kuin avustavien tehtävien osalta. Harjoittelun sisältöä ja painopisteitä voidaan muokata tietyiltä osin harjoittelijan omien kehittymisintressien mukaan.


Etsimme henkilöä, joka:

 • on positiivinen ja ulospäin suuntautunut

 • on joustava ja oma-aloitteinen

 • on innokas työskentelemään myynnin prosessin eri vaiheissa

 • haluaa kehittää B-to-B myyntitaitojaan käytännössä

 • on kiinnostunut yritysten kehittämisestä

 • omaa hyvän englannin ja suomen kielitaidon

Tarjoamme:

 • mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä

 • oppia tekemisen kautta myyntiosaamisen kehittämiseen

 • mahdollisuuden oppia erilaisista liiketoiminnoista ja toimialoista

 • harjoittelupalkkion, 400 €/kk

 • mahdollisuuden palkalliseen osa- tai täysaikaiseen työhön harjoittelun jälkeen

 

Mikäli kiinnostuit ja uskoisit olevasi sopiva henkilö meille, ota yhteyttä viimeistään 15.10 mennessä! Harjoittelun voi aloittaa piankin ja haettavat paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä. Harjoittelun aloittamisen ajankohta ja pituus (min. 3 kk) sovitaan harjoittelijalle sopivaksi.


Hakemukset ja lisätietoja tehtävästä:


Hanna Kallio

+358 50 376 1285


+358 40 702 0745
Comments


bottom of page