top of page

Etsitään myyntiassistenttia!

Suomen Yrityskehitys / Venture Development Finland Ltd. auttaa yrityksiä erilaisissa kasvun haasteissa ja murrostilanteissa - tuemme yrityksiä muun muassa myynnin kasvattamisessa, rahoituksen hakemisessa, tuotteen markkinoille saattamisessa, kannattavan kasvun suunnittelussa sekä kansainvälistymisessä. Autamme yrittäjiä ja yrityksen johtoa kasvattamaan yrityksen arvoa. Asiakkaitamme ovat yritykset, yrityksen omistajat, yritysten hallitusten puheenjohtajat sekä toimitusjohtajat. Teemme yhteistyötä muiden liikkeenjohdon konsultti- ja kehittämisyhtiöiden kanssa. Kehitämme kumppaneiden kanssa työkaluja ja menetelmiä yritysten kehittämisen ja johtamisen tueksi.

 

Haemme myyntihenkistä ja osaavaa työntekijää toimimaan myyntiprosesseissamme assistenttina. Tehtävänä on olla mukana myyntiprosessissa aina uusasiakashankinnasta jatkomyyntiin saakka. Työ pitää sisällään uusasiakashankinnan prosesseista huolehtimista, raakaa myyntityötä sekä asiakkuuksien hoitamista. Asiantunteva tukitiimimme auttaa työssä onnistumisessa. Tarjoamme näköalapaikan eri kokoluokan ja toimialojen yrityksiin ja innovaatioihin, sekä mahdollisuuden sinun itsesi näköiseksi muokattavaan tarkempaan toimenkuvaan.

Puhelin, LinkedIn, Teams ja sähköposti tulevat olemaan tärkeimpiä työkalujasi, mutta kyseessä ei ole mikään perinteinen puhelinmyyntityö vaan tehtävänäsi on auttaa myymään liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijapalveluita yritysten eri tarpeisiin. Pakkomyynti ei ole meidän juttumme. Tulet siis työssäsi kontaktoimaan pk-yritysten ylintä johtoa ja kaivamaan esiin heidän tulevat kehitystarpeensa, jonka jälkeen yhdessä tiimin kanssa rakennamme kullekin yritykselle sopivan ehdotuksen palveluistamme.


Meille on tärkeää, että olet hyvä työyhteisön jäsen. Etätöitä voi tehdä laajasti, mutta erakoitumista emme hyväksy. Valmius matkustamiseen on välttämätöntä, vaikka usein toistuva tarve siihen on epätodennäköistä.

Sijainti: Helsinki tai Jyväskylä


Etsimme henkilöä, joka on:

  • sosiaalinen ja pitää verkostoitumisesta

  • oma-aloitteinen ja kykenee itsenäiseen työskentelyyn

  • kiinnostunut yritysten kehittämisestä

  • omaa hyvän suomen ja englannin kielitaidon

Tarjoamme:

  • työaikaan perustuvan peruspalkan sekä tuloksen mukaisen lisäansainnan

  • tarvittavan tuen alkuvaiheessa, mutta odotamme myös hyvin itsenäistä otetta työntekoon

  • mahdollisuuden etätyöhön sekä itselle sopivaan työrytmiin. Myös osa-aikaisuus on mahdollista.

  • kaiken tuen, jotta voit kehittyä B2B -myynnin ammattilaiseksi

  • todella mielenkiintoisen toimialan, jossa yksikään päivä tai asiakas ei ole samanlainen

 

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.10. mennessä osoitteeseen jukka.lassila@yrityskehitys.com tai hanna.kallio@yrityskehitys.com (aihe: Avoin työpaikka, Suomen Yrityskehitys /Venture Development Finland).


Paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan umpeutumista, mikäli sopiva tekijä löydetään.


Lisätietoja tehtävästä:


Jukka Lassila

+358 50 1810


Hanna Kallio

+358 50 376 1285

Comentarios


bottom of page