top of page

Jyväskylä Business Rally 2018 -Rahoittajat ja kasvuyritykset tapasivat rallien lomassa

Jyväskylä Business Rally 2018

Suomen Yrityskehitys ja Business Jyväskylä järjestivät neljättä kertaa “Jyväskylä Business Rally” -rahoitustapahtuman 27.7.2018 Neste Rally Finlandin yhteydessä.

Tänäkin vuonna tapahtuma keräsi erinomaista palautetta järjestelyistään ja ympäristöstään. Tilaisuus järjestettiin Hotelli Versossa Jyväskylän keskustassa ja oli antoisa niin rahoittajille kuin esiintymisvuoron käyttäneille yrityksille. Kansainväliset ja kotimaiset sijoittajat kehuivat hyvin valmisteltua tilaisuutta, esillä olevia yrityksiä ja kaupungin osallistumista kasvuyritysten tukemiseen. Esiintyjät saivat uusia rahoittajakontakteja sekä runsaasti arvokasta palautetta ja uusia näkökulmia.

Kansainvälisiä sijoittajia saapui paikalle Belgiasta, Ranskasta, Sveitsistä, Virosta, Kroatiasta ja USA:sta. Yhteensä tilaisuudessa oli 22 sijoittajaa. Rahoituspaneeliin valittiin 8 yritystä, osallistuvat yritykset olivat: Valu Mobile Oy (Showell), Tezted Oy, Quha Oy, Braincare Oy, Lookinno Oy (Medics24), Logmore Oy, Synesa Solutions Oy ja EKG Training.


Medics24 esittäytymässä

Vuoden 2018 teemana terveys ja hyvinvointi 

Vuoden 2018 rahoituspaneelin teema oli Health & Wealth. Suurin osa kasvurahoitusta hakevista yrityksistä esitteli terveyteen, hyvinvointiin ja toimintakyvyn edistämiseen & ylläpitoon liittyvää teknologiaa tai palvelua. Myös monet sijoittajista olivat erikoistuneet terveyden ja hyvinvoinnin yrityksiin.

Rahoituspaneelin lisäksi sijoittajat ja yritykset pääsivät tutustumaan toisiinsa paneelin jälkeen järjestetyllä Päijänteen risteilyllä sekä heti sen perään rallien lomassa, Harjun erikoiskokeen VIP-tiloissa.

Loppukesän aikana rahoittajilta saatua arvokasta palautetta käydään läpi järjestäjätasolla sekä osallistujayritysten kanssa. Lisäksi tapahtuman aikana alkaneet keskustelut rahoittajien ja yritysten välillä jatkuvat vilkkaina. Tuloksista kuulemme syksyn ja alkutalven aikana, kun neuvottelut saadaan päätökseen.

Yrityskehityksen rahoituspaneelit

Rahoituspaneeleissa on lähivuosina kuultu yli sata kasvutarinaa. Jos yrityksesi tähtää kasvuun, on hakemassa rahoitusta tai suunnittelee rahoituskierroksen käynnistämistä, ota meihin yhteyttä! Rahoituspaneeli on iso askel kohti kasvurahoitusta. Myös rahoittajat voivat olla yhteydessä, mikäli haluavat saada kutsuja tuleviin rahoitustapahtumiimme tai saada ensimmäisten joukossa tietoa rahoitusta hakevista yrityksistä.

Tulevat rahoituspaneelit:

18.10. Helsinki 12.12. Jyväskylä

Ota rohkeasti yhteyttä:


Ville Viljanmaa Tuotepäällikkö Kiihdyttämö- ja rahoituspalvelut ville.viljanmaa@yrityskehitys.com +35840 729 3342


Marko Sorri Senior Business Consultant Health & Wealth kasvuohjelma marko.sorri@yrityskehitys.com +358040 585 5238

Comments


bottom of page