Ville Viljanmaa Palvelupäälliköksi Suomen Yrityskehitykseen
top of page

Ville Viljanmaa Palvelupäälliköksi Suomen Yrityskehitykseen




Ville Viljanmaa, KTM, 28v, on nimitetty Palvelupäälliköksi 1.2.2019 alkaen Suomen Yrityskehitykseen. Hänet on myös kutsuttu osakkaaksi yhtiöön. Viljanmaa on Suomen Yrityskehityksen oma kasvatti ja on tullut yhtiöön noin neljä vuotta sitten Jyväskylän Kauppakorkeakoulusta. Aiemmin hän toimi Kasvukiihdyttämö- ja rahoituspalveluiden tuotepäällikkönä. Vastuu kasvaa nyt kattamaan tulos- ja kehittämisvastuun Yrityskehityksen koko palvelukokonaisuudesta sekä backoffice-palveluista. Viljanmaa jatkaa myös roolissaan yhtiöryhmän sivutoimisena businesskontrollerina.


” Viljanmaa edustaa perinteisessä yhtiössämme uutta sukupolvea. On hienoa nähdä, kuinka yrittäjäperhetausta ja kaupallinen yliopistokoulutus ovat kohdanneet liiketoimintaympäristössämme tuloksekkaasti. Viljanmaan nauttii omistajien, henkilöstön, konsulttijoukkojemme, kumppaneiden ja asiakkaiden luottamusta ja on tärkeä vahvistus nuorentuvaan johtoomme ” sanoo Jukka Lassila, Suomen Yrityskehityksen perustaja ja toimitusjohtaja.



Suomen Yrityskehitys Oy on yritysten kasvuun ja kehitykseen tähtäävä kansainvälinen asiantuntija. Se auttaa yrityksiä mm. myynnin kasvattamisessa, rahoituksen hakemisessa ja kansainvälistymisessä. Suomen Yrityskehityksen asiantuntijoilla on pitkä käytännön kokemus erilaisista liiketoimintojen johtamisesta, kasvattamisesta ja kehittämisestä monilta eri toimialoilta. Yrityksellä on asiantuntijoita Suomen lisäksi myös esimerkiksi Tukholmassa, Roomassa ja Frankfurtissa.


 

Lisätietoja:


Jukka Lassila

Toimitusjohtaja, CEO

Suomen Yrityskehitys Oy

Venture Development Finland ltd

+358(0)50 1810


Ville Viljanmaa

Palvelupäällikkö

Suomen Yrityskehitys Oy

Venture Development Finland ltd

+358(0)40 729 3342

bottom of page