Kasvuanalyysi

Tilaa maksuton kasvuanalyysi

Kasvuanalyysi 

 

Hakeeko yrityksenne kasvua, mutta konkreettisten ensiaskeleiden hahmottaminen tuottaa haasteita? Haluatteko tuoreen näkökulman siitä, mihin haasteisiin tarttumalla kehitätte yrityksenne kasvuvalmiuksia tehokkaimmin?

 

Kasvuanalyysilla saatte maksutta asiantuntijan näkemyksen yrityksenne tilasta ja ehdotuksen toimenpiteistä kasvuvauhtinne kiihdyttämiseksi. Analyysin tekeminen kestää enintään parin tunnin verran. Helppoa, vaivatonta, mutta parhaimmillaan juuri sitä, mitä yrityksenne tarvitsee.

 

Kasvuanalyysi kartoittaa yrityksenne sisäisiä ja ulkoisia tekijöitä esimerkiksi talouteen, markkinaan, johtamiseen ja resursseihin liittyen. Tarkastelemalla yrityksenne kokonaiskuvaa pyrimme löytämään ne kipupisteet, joita hoitamalla pääsette kehittymään ja viemään toimintaanne eteenpäin entistä tehokkaammin.

 

Toimitamme analyysin lopputuloksena tehdyt johtopäätökset ja ainakin yhden kehitysehdotuksen yrityksellenne 48 tunnin sisällä toteutuksesta. Kehitysehdotus voi liittyä esimerkiksi kasvun tukeen, kansainvälistymiseen, rahoitukseen – tai johonkin muuhun, jonka asiantuntijamme havaitsee olevan keskeinen tekijä kasvunne mahdollistamiselle. Kasvuanalyysia ei siis ole sidottu tiettyyn teemaan, vaan haluamme auttaa yritystänne eteenpäin – oli haasteenne mikä tahansa.

Tutustu myös muihin palveluihimme!

 

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä

Antti Olander

Strategian ja rahoituksen asiantuntija

etunimi.sukunimi@yrityskehitys.com

040 842 3506

Antti1.jpg