top of page

Murrostilanteet

Talousjohtajapalvelut

Viekö talousasioista huolehtiminen aikaa yrityksen ydintoiminnoilta kuten myyntityöltä? Oletko miettinyt talousjohtajan tai business controllerin palkkaamista?  Vuokratalousjohtajan tehtävän on yrityksesi tarpeisiin perustuen kehittää yrityksesi kannattavuutta, organisoida talous- ja hallintoasioita uudelle tasolle yrityksesi kehittymisen myötä ja tukea toimivaa johtoa yrityksen talousohjaukseen ja tavoitteiden asettamiseen liittyvissä asioissa.

Vuokrajohtaja on kustannustehokas ja matalariskinen valinta kehittämään ja ylläpitämään yrityksesi taloutta ja hallintoa. Palvelu mahdollistaa pk-yrityksille korkean profiilin osaajan hyödyntämisen talouden ja talousohjauksen kehittämisessä. Vältät rekrytointiin liittyvät riskit ja maksat ainoastaan siitä, mitä yrityksesi aidosti tarvitsee.

Kokeneen asiantuntijamme avulla pystyt nopeasti paikkaamaan mahdollisen resurssivajeen sekä uudistamaan taloushallinnon yrityksen kehityssuunnan vaatimalle seuraavalle tasolle.

COO-palvelut

Vuokra-COO (Chief Operating Officer) toimii yrityksessäsi operatiivisen toiminnan johtajana esimerkiksi tilanteissa, joissa yrityksesi on käynnistämässä uutta liiketoimintaa, nykyinen liiketoiminta on murrostilanteessa tai yritykseen haetaan uutta toimitusjohtajaa. COO toimii tavallisesti hallituksen ja/tai toimitusjohtajan ohjauksessa. COO:n rooli vaihtelee asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kartoitamme yrityksenne tilanteen ja kehittämistarpeet, ja muotoilemme yhdessä COO:n roolin sopimaan toimintanne tarpeisiin.

 

Vuokrajohtajuuden etuina on mahdollisuus saada nopeasti käytännön johtamisosaamista sekä liiketoiminta- ja toimialakokemusta mukaan yrityksen toimintaan. Vuokra-COO varmistaa, että liiketoiminta on riittävällä tasolla suunniteltu ja sitä koskevat järjestelyt kuten rahoitus, resurssit, budjetti- ja kannattavuuslaskelmat sekä tuotteen markkinakelpoisuus vastaavat asetettuja tavoitteita. Vuokrajohtaja perehdyttää yritykseen rekrytoitavan uuden henkilön tehtäviinsä ja nopeuttaa näin uuden vastuuhenkilön pääsemistä tositoimiin.

 

Käytännön kokemuksella varustettu vuokrajohtaja toimittaa itse itsensä toimistonne ovelle ja on muina aikoina tarpeen mukaan saatavilla vastaamaan liiketoimintanne käytännön järjestelyistä ja juoksevista asioista.

Yrityskaupat ja arvonmääritys

Suunnitteletko yrityskauppaa myyjän tai ostajan roolissa? Tavoitteletko pääomasijoitusta? Teemme yrityksille arvonmäärityksiä erilaisissa tilanteissa. Autamme suurempia yrityksiä myös kartoittamaan ja tunnistamaan potentiaalisia ostokohteita – teemme arvion yrityksen liiketoiminnan tilasta ja yrityksen todellisesta arvosta.

 

Arvonmäärityksen tuloksina saat ammattimaisen arvion yrityksesi tai ostokohteen arvosta, myyntiä suunniteltaessa neuvoja yrityksen arvon nostamiseen, suositukset hankkeessa etenemisestä sekä vältät yrityksesi yli- tai alihinnoittelun.

 

Yhteistyöverkostomme kautta saat myös kauppatilanteeseen liittyvät lakiasiainpalvelut.

Tutustu myös muihin palveluihimme!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä

Jukka Lassila

Toimitusjohtaja

etunimi.sukunimi@yrityskehitys.com

050 1810

Ota yhteyttä - Jukka
bottom of page