top of page

ke 22. helmik.

|

Jyväskylä

Rahoituspaneeli 22.2.2023

Vuoden 2023 ensimmäinen rahoituspaneeli, josta et halua jäädä paitsi. Rahoituspaneeliin voi osallistua myös Teams yhteydellä vaikka, suosittelemme lämpimästi paikan päälle tulemista.

Rahoituspaneeli 22.2.2023
Rahoituspaneeli 22.2.2023

Paikka & aika

22. helmik. klo 13.00 – 16.00

Jyväskylä, Kympinkatu 3c, 40320 Jyväskylä, Finland

Tietoa tapahtumasta

Suomen Yrityskehityksen vuoden 2023 ensimmäinen rahoituspaneeli on jo nurkan takana ja tästä huikeasta tapahtumasta et halua jäädä paitsi. Rahoituspaneeli järjestetään Jyväskylän Yritystehtaan tiloissa 22.2.2023 klo 13-16. Tilaisuuteen voit osallistua myös etänä Teams yhteydellä, mutta suosittelemme tulemaan paikan päälle kuuntelemaan ja verkostoitumaan. Alla olevasta linkistä pääset täyttämään ilmoittautumislomakkeen Rahoituspaneeliin ja varmistamaan oman paikkasi tapahtumassa. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Jyväskylän Yritystehtaan kanssa.

Ilmoittautuminen

Mikä on rahoituspaneeli?

Rahoituspaneelissa pääset kuulemaan 3-4 kasvuhaluisen yrityksen rahoitusesityksen ja sparraamaan heitä eteenpäin. Samalla kuulet yritysten tulevaisuudensuunnitelmista ja pääset tutustumaan matalalla kynnyksellä uusiin sijoitusmahdollisuuksiin – tähtien osuessa kohdalleen löydät kenties itsellesi uuden sijoituskohteen. 

Tapahtuma on myös oiva tilaisuus verkostoitua muiden rahoittajien ja sijoittajien kanssa, sekä kasvattaa ymmärrystä erilaisista rahoitusinstrumenteista ja eri rahoittajien näkökulmista rahoituskierroksiin. Rahoituspaneeli kokoaa yhteen erilaisia rahoittajia ja sijoittajia julkiselta sekä yksityiseltä puolelta.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page