top of page

Lataa maksuton opas julkisen rahoituksen mahdollisuuksista

Julkisen rahoituksen tarjoamat mahdollisuudet ovat laajoja ja tiedon etsiminen voi osoittautua aikaa vieväksi prosessiksi.

 

Mahdollisuuksia ei kuitenkaan kannata jättää käyttämättä, sillä avustuksien ja lainojen avulla yritys voi kehittää omaa toimintaansa, edistää tuoteinnovaatioita ja niiden kaupallistamista sekä viedä käytäntöön esimerkiksi kansainvälistymissuunnitelmansa.

Maksuttoman oppaan avulla haluamme tarjota teille tiiviin, helposti läpiluettavan yhteenvedon kahdeksasta kokemuksemme mukaan haetuimmasta avustuksesta. Toivomme tämän antavan teille hyvän ensisilmäyksen julkisen rahoituksen mahdollisuuksiin ja herättävän ajatuksia siitä, mikä voisi olla yrityksellenne sopiva vaihtoehto.

Mikäli kaipaatte lisätietoa tai haluatte keskustella vaihtoehdoistanne asiantuntijan kanssa, ottakaa rohkeasti yhteyttä. 

Autamme enemmän kuin mielellämme.

Mitä maksuton opas sisältää? 
 

  • Yhteenvedot kahdeksasta yleisimmin haetuista avustuksista / lainasta 

  • Nopea, helposti ymmärrettävä paketti avustuksien ja lainojen ominaispiirteistä ja vaatimuksista

  • Hinnasto asiantuntijapalveluiden hyödyntämiseen hakuprosessissa

 

Tilaa maksuton julkisen rahoituksen opas oheisella lomakkeella ja lähetämme oppaan sähköpostiisi. Samalla liityt postituslistallemme ja saat ajankohtaiset uutiset ja tiedotteet suoraan sähköpostiisi.

Lataa julkisen rahoituksen maksuton opas ja liity postituslistalle
Kaipaatko lisätietoa rahoituksen mahdollisuuksista? 
Ota meihin yhteyttä:

Piritta Relander

Palvelupäälikkö

piritta.relander@yrityskehitys.com

040 702 0745

Logoja.png
bottom of page