top of page

Business Rally -seminaaripäivä 4.8.2023

Suomen Yrityskehityksen yksi vuoden kohokohdista on taas täällä! Järjestämme Business Rally -seminaaripäivän perjantaina 4.8. Peurungassa osana Jyväskylän ralliviikon tapahtumia. Seminaaripäivä järjestetään jo neljättä kertaa yhteistyössä Jyväskylän Ammattikorkeakoulun Kuntoutusinsituutin sekä Peurunka Oy:n kanssa. Tapahtuma on osa Kuntoutusinstituutin sekä Yrityskehityksen perustamaa Monialainen Kuntoutus -kehitysohjelmaa.


Aikaisempien vuosien tapaan tapahtuma koostuu kahdesta teemasta sekä päivän huipentavasta Rahoituspaneelista. Tämän vuoden teemat rakentuvat ajankohtaisten aiheiden, kuten vastuullisen johtamisen sekä kotona asumisen teknologiseen tuen alle. Puheenvuorojen sekä paneelikeskustelujen lisäksi tapahtumaan on varattu aikaa myös verkostoitumiselle, jossa esimerkiksi yrityksillä sekä muilla toimijoilla on mahdollisuus esitellä toimintaansa. Tapahtumaan on erityisesti kutsuttu mukaan terveys- ja teknologiayrityksiä, palveluntuottajia, kunta- sekä hyvinvointialuetoimijoita, kuntoutus- ja lääkärikeskusten edustajia, sekä sijoittajia, jotka etsivät avoimin mielin uusia yhteistyökumppanuuksia yhteisen kasvun saavuttamiseksi.Tapahtuma on maksuton sisältäen ohjelman sekä päivällisen.


Päivä huipentuu tuttuun tapaan Rahoituspaneeliin, jossa 4 rahoitusta hakevaa kasvuhakuista yritystä pääsevät esiintymään sijoittajien läsnäollessa. Rahoituspaneeli on yrityksille erinomainen mahdollisuus testata omaa rahoituskelpoisuuttaan, saada arvokasta palautetta omasta liikeideastaan sekä samalla luoda kontakteja rahoittajiin sekä sijoittajiin. Rahoittajille Rahoituspaneeli puolestaan antaa mahdollisuuden tutustua mielenkiintoisiin yrityksiin sekä tilaisuuden sparrata heitä eteenpäin omalla asiantuntemuksellaan. Rahoittajilla on myös oiva mahdollisuus kasvattaa omia verkostojaan ja päästä kuuntelemaan muiden sijoittajien näkemyksiä. Ja mikä parasta, tähtien osuessa kohdilleen saattaa tilaisuudesta löytyä myös uusi sijoituskohde! Tänä vuonna seminaaripäivän rahoituspaneelin teemana ovat erityisesti terveys- sekä hyvinvointialan kasvuyritykset.


Tapahtuma alkaa Peurungassa perjantaina 4.8. klo 12. Seminaaripäivä päättyy klo 18, jonka jälkeen siirrymme yhteiselle illalliselle Peurungan tiloihin.

”Business Rallystä on syntynyt hyvä kohtaamispaikka ja keskustelutilaisuus bisnesmaailman eri ihmisille. Tapahtuman ympäristö itsessään mahdollistaa niin rahoituskeskustelut kuin myös innovatiiviset ajantuksenvaihdot. Jokaisessa tapahtumassa on syntynyt uusia yhteistyökuvioita, mikä on hienoa. Tapahtuman hienous on myös se, että siellä kohtaavat sellaisetkin henkilöt, jotka eivät tavallisesti tapaisi toisiaan ja tämä mahdollistaa uusien yhteistyömahdollisuuksien sekä ideoiden syntymisen” - Jukka Lassila. CEO, Suomen Yrityskehitys Oy


Ilmoittautuminen tapahtumaan ja lisätietoja tapahtumasta löydät täältä

Comments


bottom of page