top of page

Kasvu Openiin osallistunut yritys

Suomen Yrityskehityksen myös käyttämä Multimentor Toolkit järjestelmän operointivastuu siirtyy Kasvu Openilta Multimentorille. Kasvuyritysanalyysi on toiminut tähän saakka Multimentorin tuottamassa järjestelmässä. Vuona 2023 kasvuyritysanalyysin järjestelmä vaihtuu. Multimentor on sopinut Kasvu Openin kanssa, että jatkavat kasvuyritysanalyysin ja siihen vuosina 2020-2022 kerättyjen tietojen ylläpitoa järjestelmässä 1.8.2023 saakka. Järjestelmän operointivastuu siirtyy Kasvu Openilta Multimentorille.


Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Jos olet täyttänyt yrityksellesi kasvuyritysanalyysin vuosina 2020-2022, Multimentor säilyttää sen tiedot järjestelmässä elokuun alkuun saakka. Tämä mahdollistaa sinulle tietojen ja työkalun jatkokäytön. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voit jatkaa veloituksetta kasvuyritysanalyysin käyttöä vanhoilla käyttäjätunnuksillasi. Samalla voit hyödyntää maksutta myös muita Multimentorin alustalla olevia liiketoiminnan kehittämisen työkaluja, kasvun suunnitteluun ja oikeanlaisen rahoituksen tunnistamiseen.


Katso koko tiedote ja ilmoita halukkuutesi jatkaa kehittämistyötä kasvuyritysanalyysin ja muiden Multimentorin liiketoiminnan kehittämiseen suunniteltujen työkalujen parissa. Voit käyttää työkalua veloituksetta ja ilman jatkositoumuksia 1.8.2023 saakka.


Comments


bottom of page