top of page

Elomatic Oy:n asiakastarina: visiona kasvaa kansainväliseksi huipputekijäksi

”Suomen Yrityskehitys on aikaansa seuraava, keskusteleva ja idearikas konsulttitoimisto. Sovituista asioista pidetään kiinni. Kuvailisinkin Yrityskehitystä luotettavaksi kumppaniksi”Timo Martikainen, Toimialajohtaja, Elomatic


Timo Martikainen, Elomatic Oy

Elomatic Oy on teollisuusyritysten ja julkisen sektorin konsultointi-, suunnittelu-, tuotekehitys- ja projektinhallintapalveluita tarjoava yritys, jonka tavoitteena on olla kansainvälisesti tunnettu tekniikan huippuosaaja. Yritys havahtui toiminnassaan kasvun strategisiin haasteisiin, joihin ulkopuolisen ajatukset olivat tervetulleita. Suomen Yrityskehitykseen jo aiemmin yhteydessä ollut insinööritoimisto päätti hakea asiantuntevaa kokemusta ja näkemystä toimialan tuntevalta konsultilta, joka löytyikin Yrityskehityksen riveistä.


Elomatic toimii erittäin osaamisintensiivisellä alalla. Yrityksen visio on kasvaa kansainväliseksi huipputekijäksi alallaan ja parantaa asiakkaidensa kilpailukykyä tehokkaasti. Tavoitteet ovat korkealla ja yrityksen osaamiselle on markkinoilla paljon potentiaalia, mutta kasvu vaatii aina valintoja, erityistä suunnitelmallisuutta ja strategista pelisilmää.


Suomen Yrityskehityksen konsultti Jukka Valkonen oli mukana Elomaticin prosessissa. Elomaticin mukaan Jukalla oli toimialatuntemusta sekä raikkaita näkökulmia. Elomatic koki toisiaan täydentävät menetelmät (kuten ennakkotehtävät, alustukset, ideariihet, arviointikeskustelut, markkinaselvitykset) tuotteliaina ja silmiä avaavina – tuloksena syntyi myös laaja näkymä muutostrendeistä, uusista palveluista ja esimerkiksi digitalisaation vaikutuksista. Pitkäjänteisen konsultoinnin koettiin Elomaticilla tuottaneen arvokasta tietoa päätöksentekoon ja toteuttamiskelpoisia suunnitelmia. Yritys suositteleekin tällaista palvelua liiketoiminnan kehittämiseen.


Tutustu kansainvälistymis palveluihimme:

https://www.yrityskehitys.com/kansainvalistyminen

Comments


bottom of page