top of page

Kirkastetaan yhdessä yrityksesi strategiaa!


Oletko yritystoimintasi juuri käynnistänyt, bisneksen uudistaja, kansainvälisen kasvun tavoittelija vai jotain sinne päin? Strategian kirkastamisella edistät tehokasta johtoryhmä- ja hallitustyöskentelyä, riskien hallintaa, kannattavuutta ja vauhditat tavoitteisiin pääsyä.

Päivitetään yhdessä vanha strategiasi tai luodaan kokonaan uusi, tähtäsitpä sitten kasvuun, kansainvälistymiseen tai toiminnan uudistamiseen. Selkeiden tavoitteiden ja järkevän suunnitelman avulla yrityksesi toiminta kehittyy kannattavammin, järjestelmällisemmin ja riskitkin pysyvät paremmin hallinnassa.


Yhteistyön kautta toiminnan kehittämiseen


Strategiatyö toteutetaan useimmiten siten, että suunnitteluun osallistuvat operatiivisesta toiminnasta vastaavat ja käytännön toteutukseen osallistuvat avainhenkilöt. Näin varmistetaan tiimin sitoutuneisuus yhdessä sovittujen toimenpiteiden toteuttamiseksi ja määränpään saavuttamiseksi. Yhteinen näkemys yrityksen suunnasta tekee toiminnan järjestelmällisestä kehittämisestä tehokkaampaa.


Autamme yritystäsi tarvittaessa myös strategian toimeenpanossa lisäkäsinä ja – jalkoina osana operatiivista ydintiimiä.
Jos nämä tai jotkin muut yrityksen strategiaan liittyvät asiat herättivät ajatuksiasi, niin ota yhteyttä, keskustellaan yhdessä ajatuksistasi lisää!


Ville Viljanmaa Palvelupäällikkö tel. +358 40 729 3342 ville.viljanmaa@yrityskehitys.com

Comments


bottom of page