top of page

Helsingin rahoituspaneeli 16.9. - Tutustu pitchaaviin yrityksiin!

Joko tiedät, mitä teet syyskuun 16. päivä?


Mikäli kalenterista löytyy tilaa, varaa kello 13–16 välinen aika Rahoituspaneelille ja tule paikalle tutustumaan mielenkiintoisiin kasvuyrityksiin sekä jakamaan asiantuntemustasi ja neuvoja pitchaaville yrityksille. Osallistuminen mahdollista myös etäyhteydellä.


Milloin? 16.9. klo 13–16

Missä? Helsinki, Maria-01 (Lapinlahdenkatu 16) tai etänä
Mikä rahoituspaneeli?


Mikäli konsepti ei ole vielä tuttu, tässä tiivistys: rahoituspaneeli on kasvunhaluisille, rahoitusta etsiville yrityksille tilaisuus testata omaa rahoituskelpoisuuttaan, saada arvokasta palautetta ja kehitysehdotuksia sekä luoda kontakteja rahoittajiin ja sijoittajiin.


Rahoittajille tapahtuma tarjoaa tilaisuuden tutustua mielenkiintoisiin yrityksiin, sparrata heitä eteenpäin asiantuntemuksellaan ja luoda uusia kontakteja niin yrityksiin kuin muihin rahoitustahoihin. Oikean yrityksen sattuessa kohdalle tapahtuma mahdollistaa myös uusien sijoituskohteiden löytämisen.


Suomen Yrityskehitys on järjestänyt rahoituspaneeleja vuodesta 2012 lähtien ja tulokset ovat olleet hyviä – jopa 40 % osallistuneista yrityksistä on saanut kaipaamansa rahoituksen lähitulevaisuudessa paneeliin osallistumisesta. Nyt tuomme tapahtuman Helsinkiin.16.9. Rahoituspaneelissa pitchaavat yritykset


Syksyn ensimmäisessä rahoituspaneelissa lavalle astuu kolme mielenkiintoista yritystä, joita kaikkia yhdistää tarve kasvun rahoittamiselle. Olisiko sinusta sparraamaan näitä yrityksiä kasvun tiellä?


Syyskuun rahoituspaneelissa pitchaavat yritykset ovat ikääntyneiden viestintävälineisiin keskittynyt Oulumo Oy, interaktiivisen tutoriaalien alustan kehittäjä Playmore Games Oy sekä puurakentamisen tuoteinnovaattori Patenttitoimisto T. Poutanen Oy.


Yritykset edustavat hyvin erilaisia toimialoja, mutta kaikkia yhdistää ansioituneet ja lupaavat lähtökohdat rahoituksen saamiselle ja kovalle kasvulle. Rahoitusta haetaan niin kansainvälistymiseen kuin muihin kasvutavoitteisiin. Tule paikalle kuulemaan lisää!

 

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Ilmoittaudu mukaan ja tule tutustumaan ja sparraamaan mielenkiintoisia yrityksiä - kenties tapahtumasta löytyy myös itsellesi kiinnostava sijoitusmahdollisuus!
Lisätietoja:


Ville Viljanmaa

ville.viljanmaa@yrityskehitys.com

+35840 729 3342


Hanna Kallio

hanna.kallio@yrityskehitys.com

+35850 376 1285

Comments


bottom of page