top of page

Huhtikuussa haetaan rahoitusratkaisuja etänä - rahoituspaneeli 29.4.

Poikkeustila on aiheuttanut paljon muutoksia yritysten toiminnassa ja vaikutus näkyy myös rahoituspaneelissa. Seuraava rahoituspaneeli (29.4.) järjestetään koronavirustilanteesta johtuen etäyhteydellä.


Tapahtuman järjestäminen etäyhteyksin mahdollistaa tapahtumasta nauttimisen kotisohvalta käsin - ota siis ilo irti ja hyppää mukaan linjoille! Rahoituspaneelit ovat hyvä tilaisuus tutustua mielenkiintoisiin kasvuyrityksiin ja parhaimmassa tapauksessa löytää uusia sijoitusmahdollisuuksia. Ilmoittaudu mukaan nyt!

Milloin? keskiviikko 29.4. klo 13–15 Missä? Etäyhteyden välityksellä missä tahansa!


Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Yritystehtaan kanssa.Rahoituspaneelit lyhyesti


Rahoituspaneeleja on järjestetty jo vuodesta 2012 lähtien. Tapahtuman tarkoitus on tuoda yhteen rahoitusta etsiviä yrityksiä sijoittajien ja rahoittajien kanssa. Yritykset kertovat liiketoiminnastaan ja kasvutarpeistaan 15–20 minuutin esityksessään, jonka jälkeen paikalla olevat rahoitustahot pääsevät keskustelemaan niin yrityksen edustajan kanssa kuin muiden rahoittajien ja sijoittajien kanssa.


Vuosien aikana paneeleissa on esitelty yli 110 yritystä, ja tulokset ovat olleet hienoja – lähes 40 % osallistuneista yrityksistä on löytänyt rahoituksen paneelin jälkeen.

 

Haluatko mukaan tutustumaan rahoitusta kaipaaviin potentiaalisiin yrityksiin? Sijoittajat ja rahoittajat voivat ilmoittautua tapahtumaan mukaan jo nyt alla olevasta linkistä.


Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Linkki tapahtumaan lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tapahtuman ajankohtaa. 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää!


Ville Viljanmaa

ville.viljanmaa@yrityskehitys.com

+35840 729 3342


Marko Sorri

marko.sorri@yrityskehitys.com / marko@yritystehdas.fi

+35840 585 5238Comentários


bottom of page