top of page

Huomio kansainvälistymiseen tähtäävä yritys!

Oletko haaveillut laajentavasi yrityksen toimintaa Suomen rajojen ulkopuolelle? Joko tiedät kansainvälistymiseen liittyvät mahdollisuudet ja riskit? Tarvitsetko kasvusuunnitelman lähteäksesi kansainvälisille markkinoille vai ovatko kenties suunnitelmat selvillä, mutta kontaktit puuttuvat?


Ehkä olet jo tehnyt toimenpiteitä liittyen kansainvälistymiseen mutta kaikki ei ole kuitenkaan täysin selvää. Käytännön kautta kokemuksensa keränneet asiantuntijamme auttavat yritystäsi nopeammin ja pienemmillä riskeillä kohti kansainvälistä liiketoimintaa.Kasvusuunnitelma kansainvälisille markkinoille


Tule tekemään kasvusuunnitelma, eli kansainvälistymiseen tähtäävä strategia asiantuntijoidemme kanssa. Tarpeeksi laaja suunnitelma tavoitteineen ja toimenpiteineen auttaa hallitsemaan kansainvälistymiseen liittyviä riskejä ja parantaa toiminnan kannattavuutta. 

Asiantuntijamme kanssa käyt läpi kansainvälistymisen avainasiat, ja kartoitat yrityksesi vahvuudet ja kehittämiskohteet riittäviä resursseja unohtamatta.


Markkinakartoitus ja asiakaskontaktoinnit Ruotsissa 


Ruotsi on osoittautunut mainioksi kohdemarkkinaksi Suomen rajojen ylittämisestä kiinnostuneille yrityksille. Paikallinen asiantuntijamme toteuttaa yrityksellenne asiakaslähtöisen markkinakartoituksen – aitoja kontakteja ja potentiaalisia tapaamisia paikallista bisneskulttuuria tuntevan henkilön toteuttamana. 


Projektin päätteeksi pääset tekemään asiantuntijan kanssa johtopäätökset siitä, miltä markkina tehdyn kartoituksen perusteella vaikuttaa, ja kuinka kannattaa toimia jatkossa.
Jos nämä tai jotkin muut kansainvälistymiseen liittyvät asiat herättivät ajatuksiasi, niin ota yhteyttä, keskustellaan yhdessä ajatuksistasi lisää!


Ville Viljanmaa Palvelupäällikkö +358 40 729 3342 ville.viljanmaa@yrityskehitys.com

留言


bottom of page