top of page

Hyvinvointiteknologia ja sähköinen terveydenhuolto - kohtaamispaikka Ruotsissa!


Haluatko viettää kaksi päivää verkostoituen Ruotsin hyvinvointi- ja terveysalan päättäjien kanssa?


Ruotsissa 21.-22.1.2020 järjestettävä konferenssi- ja messutapahtuma MVTe tuo yhteen alan johtavat yritykset, innovaattorit ja kunnallisen terveydenhuollon toimijat kaksipäiväisessä tapahtumassa.Tapahtuma on upea tilaisuus löytää uusia potentiaalisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita Ruotsista, vahvistaa omaa brändiään ja tunnettuuttaan sekä luoda uusia kontakteja.


Messutapahtuma keskittyy hyvinvointiteknologian ja sähköisen terveydenhuollon kysymyksiin, nostaa esiin niiden tarjoamia hyötyjä ja uusia innovaatioita sekä pyrkii korostamaan terveydenhuollon päättäjille ja johtajille, miten ratkaisut parantavat yhteiskunnassa itsenäisyyttä, turvallisuutta ja terveydenhuollon osallistavuutta yksilön tarpeet ja edellytykset huomioiden.


Tapahtuma on harvinainen tilaisuus tavata naapurimaamme terveysalan eri toimijoita. Nyt tarjoammekin teille tilaisuutta ottaa tapahtumasta kaikki hyöty irti ja lähteä mukaan.


 

Näytteilleasettajana saatte hienon tilaisuuden verkostoitua ruotsalaisen hyvinvointi- ja terveysalan ammattilaisten kanssa sekä hankkia uutta näkyvyyttä naapurimaamme markkinoilla.


Jos näytteilleasettajan kengät tuntuvat tällä hetkellä liian suurilta tai haluatte päästä mukaan nähdäksenne, mistä tapahtumassa oikeastaan onkaan kyse, voitte hypätä mukaan myös messuvieraana.


Näytteilleasettaja tai messuvieras - kumpi tahansa teitä houkuttaakaan enemmän, niin yksin ei reissuun tarvitse lähteä.


Autamme mielellämme järjestelyiden kanssa ja viemään yrityksenne tapahtumaan - myös Ruotsin paikallinen asiantuntijamme voi auttaa messuihin liittyvissä valmisteluissa, jotta tapahtumapäivinä olette täydessä terässä ruotsalaisten hyvinvointi- ja terveysalan päättäjien tapaamiseen.


Tämä on oiva tilaisuus lähteä etsimään uutta kohdemarkkinaa tuotteellenne tai palvelullenne.
Tutustu tapahtuman sivuihin tästä.


Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!Laura Tuominen Key Account Manager

+358 40 842 3506Commentaires


bottom of page