top of page

Jyväskylä Business Rally 2018 – kasvurahoitusta ja verkostoitumista

Suomen Yrityskehitys ja Business Jyväskylä järjestävät neljättä kertaa “Jyväskylä Business Rally” -rahoitustapahtuman 27.7.2018. Tapahtuma on suunnattu kasvuyrityksille sekä kotimaisille ja kansainvälisille sijoittajille. 

Jyväskylä Business Rallyn päätapahtumassa, Rahoituspaneelissa, kasvuyritykset pääsevät esittäytymään kiinnostavina ja kasvuun sitoutuneina sijoituskohteina joukolle rahoittajia. Vastaavasti sijoittajat kohtaavat useita rahoituskelpoisia kohteita yhdessä tapahtumassa. Tapahtuman erityispiirteenä Rahoituspaneeliin osallistuvat yritykset pääsevät verkostoitumaan ja syventämään keskusteluja Päijänteen risteilyllä ja Harjun kaupunkierikoiskokeen yhteydessä.

Suomen Yrityskehitys on järjestänyt Rahoituspaneeleita yli 30 kertaa ja niissä rahoitusta on etsinyt yli 100 suomalaista alku- ja kasvuvaiheen yritystä. Tämän kertaiseen tilaisuuteen on valittu 8 teemaan sopivaa yritystä.Vuoden 2018 teemana Health & Wealth Kesän rahoitustapahtuman erityisteemana on Health & Wealth. Useimpien kasvurahoitusta hakevien yritysten tarjooma koostuu terveyteen, hyvinvointiin ja toimintakyvyn edistämiseen & ylläpitoon liittyvästä teknologiasta tai palveluista.

Suomen Yrityskehitys rakentaa Health & Wealth –teeman ympärille yritysten kasvuohjelmaa. Ohjelman tavoitteena on luoda yhteinen palvelukonsepti; yritykset yhteistyössä kehittävät, kaupallistavat, myyvät ja markkinoivat sekä jakelevat tuotteita ja palveluita. Aikaisemmin käynnistyneitä ohjelmia ovat mm. Smart Care/Älyhoiva ja Smart Meeting Room.

Kasvuohjelmien lisäksi Kasvukiihdyttämö tarjoaa tukea kasvuyritysten ja -yrittäjyyden erilaisiin haasteisiin, kuten myyntiin ja markkinointiin, kansainvälistymiseen, rahoitukseen ja erilaisiin murrostilanteisiin. Haku Kasvukiihdyttämöön on jatkuva, ja se on tarkoitettu kaikille kasvuhaluisille ja kasvuun sitoutuneille yrityksille. Kasvukiihdyttämön kumppaneita ovat Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän yliopisto.

Haetko rahoitusta? Kiinnostuitko kasvuohjelmista? Suomen Yrityskehitys on kannattavan kasvun asiantuntija. Palvelumme kohdistuvat mm. yritysten kannattavan kasvun synnyttämiseen, myynnin kehittämiseen, kansainvälistymiseen ja kasvurahoituksen järjestämiseen. 

Kasvukiihdyttämön kasvuohjelmat luovat asiantuntijoiden ohjaaman ympäristön, jossa uusien tuote- ja palveluinnovaatioiden kehittäminen onnistuu yritysten välisen yhteistyön ja resurssien jakamisen tuloksena. Tämä mahdollistaa uusien tavoitteiden saavuttamisen, joita yksittäisten yritysten on huomattavasti haasteellisempaa tavoitella yksin.

Rahoituspaneeleita järjestetään 5-6 kertaa vuodessa osana Kasvukiihdyttämön palveluita.

Jos haluat kuulla lisää Business Rallysta, rahoituspaneeleista tai Kasvukiihdyttämöstä,


Ota rohkeasti yhteyttä:


Ville Viljanmaa Tuotepäällikkö Kiihdyttämö- ja rahoituspalvelut ville.viljanmaa@yrityskehitys.com +35840 729 3342


Marko Sorri Senior Business Consultant Health & Wealth kasvuohjelma marko.sorri@yrityskehitys.com +358040 585 5238

Comments


bottom of page