top of page

Vuoden viimeinen rahoituspaneeli perjantaina 11.12.

Perjantaina 11. joulukuuta käydään vuoden viimeinen rahoituspaneeli. Estradille astuvat kolme mielenkiintoista ja erittäin lupaavaa kasvuyritystä. Tule paikalle kuulemaan, millaisia rahoitustarpeita heillä on ja sparraamaan heitä kasvutavoitteidensa saavuttamisessa.


Rahoituksen ammattilaisten näkökulma liiketoiminnan kehittämiseen ja rahoituksen hankkimiseen on yrityksille mittaamattoman arvokasta. Virittäydy siis joulumielelle ja tule kuulemaan mielenkiintoisia yritystarinoita sekä antamaan näkökulmasi yritysten kehittämistyöhön sekä rahoitusvalmiuksien parantamiseen. Parhaimmassa tapauksessa löydät myös itsellesi uuden sijoituskohteen tai yhteistyökumppanin!


Rahoituspaneeli järjestetään yhteistyössä Yritystehtaan kanssa. Tapahtumaan voit osallistua etänä mistä tahansa!

Missä? Etänä mistä tahansa! / Yritystehdas, Piippukatu 11, 40100 Jyväskylä


Milloin? Perjantaina 11.12. klo 12–15Mikä rahoituspaneeli?


Mikäli konsepti ei ole vielä tuttu, tässä tiivistys: rahoituspaneeli on kasvunhaluisille, rahoitusta etsiville yrityksille tilaisuus testata omaa rahoituskelpoisuuttaan, saada arvokasta palautetta ja kehitysehdotuksia sekä luoda kontakteja rahoittajiin ja sijoittajiin.


Rahoittajille tapahtuma tarjoaa tilaisuuden tutustua mielenkiintoisiin yrityksiin, sparrata heitä asiantuntemuksellaan ja luoda uusia kontakteja niin yrityksiin kuin muihin rahoitustahoihin. Sopivan yrityksen sattuessa kohdalle tapahtuma mahdollistaa myös uusien sijoituskohteiden löytämisen.


Suomen Yrityskehitys on järjestänyt rahoituspaneeleja vuodesta 2012 lähtien ja tulokset ovat olleet hyviä – jopa 40 % osallistuneista yrityksistä on saanut kaipaamansa rahoituksen lähitulevaisuudessa paneeliin osallistumisesta.


 

Lisätietoja:


Ville Viljanmaa

+358 40 729 3342


Marko Sorri

+358 40 5855238Comments


bottom of page