top of page

Rahoituspaneelit Jyväskylässä ja Helsingissä - katso päivämäärät ja ilmoittaudu!

Rahoituspaneeliin pääsee jatkossa osallistumaan paikan päällä myös pääkaupunkiseudulla, kun syksyn ensimmäinen rahoituspaneeli järjestetään Helsingissä Maria 0-1 tiloissa!


Nyt kun kalenterit ovat vielä tyhjillään syksyä ja ensi kevättä ajatellen, kannattaa napata syksyn 2020 ja kevään 2021 rahoituspaneelien päivämäärät ylös ja varmistaa, etteivät ne jää muiden menojen jalkoihin.

Syksyn ensimmäinen rahoituspaneeli järjestetään 16.9. Helsingissä. Tilaisuuden yhteydessä pääsette myös kuulemaan lisää Helsingin toimintojemme uusista tuulista. Kannattaa siis saapua paikalle!Mikä rahoituspaneeli?


Mikäli konsepti ei ole vielä tuttu, tässä tiivistys: rahoituspaneeli on kasvunhaluisille, rahoitusta etsiville yrityksille tilaisuus testata omaa rahoituskelpoisuuttaan, saada arvokasta palautetta ja kehitysehdotuksia sekä luoda kontakteja rahoittajiin ja sijoittajiin.


Rahoittajille tapahtuma tarjoaa tilaisuuden tutustua mielenkiintoisiin yrityksiin, sparrata heitä eteenpäin asiantuntemuksellaan ja luoda uusia kontakteja niin yrityksiin kuin muihin rahoitustahoihin. Oikean yrityksen sattuessa kohdalle tapahtuma mahdollistaa myös uusien sijoituskohteiden löytämisen.


Suomen Yrityskehitys on järjestänyt rahoituspaneeleja vuodesta 2012 lähtien ja tulokset ovat olleet hyviä – jopa 40 % osallistuneista yrityksistä on saanut kaipaamansa rahoituksen lähitulevaisuudessa paneeliin osallistumisesta.Paikalle asiantuntijan kengissä – ilmoittaudu nyt!


Rahoituspaneelissa pitchaavat yritykset ovat vaihtelevasti niin alku- ja kasvuvaiheessa olevia kuin liiketoimintansa vakiinnuttaneita yrityksiä. Yhdistävänä tekijänä on rahoituksen tarve liiketoiminnan kasvattamiseksi. Tule paikalle kuulemaan kiinnostavista yrityksistä ja asiantuntijan saappaissa sparraamaan heidän kasvutavoitteitaan rahoitusnäkökulmasta – kenties yritysten joukossa on myös itseäsi kiinnostava sijoituskohde.
Yritys, oletko valmis pitchaamaan? Hae mukaan nyt!


Rahoituspaneeli tarjoaa yrityksille mahdollisuuden testata rahoituskelpoisuuttaan samalla kertaa useiden eri rahoitustahojen edessä. Rahoituspaneeliin valitut yritykset pitchaavat suoraan paikalla oleville sijoittajille ja rahoittajille 15–20 minuutin esityksen, jonka jälkeen rahoittajien kanssa käydään avoimesti keskustelua yrityksenne tilanteesta ja rahoitustarpeesta. Ennen sijoittajien eteen astumista yritykset saavat henkilökohtaista sparrausta rahoitusesityksistään asiantuntijoiltamme. Asiantuntijan avustuksella myyntipuheenne hiotaan huippuunsa, jotta yrityksenne on parhaimmillaan, kun h-hetki koittaa. Rahoitusmateriaalit ovat myös yrityksenne käytössä jatkossa tulevia rahoituskeskusteluja ajatellen.


Kiinnostuitko?Huom! Voit ilmoittaa kiinnostuksesi jo nyt, olemme teihin yhteydessä heti kesälomien jälkeen elokuussa.


 

Lisätietoja:


Ville Viljanmaa

Palvelupäällikkö

tel. +358 40729 3342

ville.viljanmaa@yrityskehitys.com


Comments


bottom of page