top of page

Rahoitusta etsimässä: tunnelmia helmikuun rahoituspaneelista

Vuoden 2020 ensimmäinen rahoituspaneeli järjestettiin keskiviikkona 12.2. Yritystehtaan tiloissa. Lauteille astui kolme yritystä: Heimo Finland Oy, Green Carbon Oy ja New Cable Corporation Oy. Kasvuyritysten hyvät pitchaukset synnyttivät tapansa mukaisesti mielenkiintoista keskustelua rahoittajien ja sijoittajien keskuudessa.

Rahoituspaneelit ovat yrityksille rahoituksen hakemisen lisäksi mielettömän hieno tilaisuus saada uutta näkökulmaa toimintaansa. Rahoituksen ammattilaisten kommentit voivat nostaa esiin asioita, joihin ei ole aiemmin osannut kiinnittää huomioita. Tämä voi auttaa rahoituksen hakemisprosessin kanssa mutta huomioilla voi olla myös kauaskantoisempia vaikutuksia. Ulkopuolinen näkökulma voi herättää ajatuksia aivan uudenlaisista kehitystoimenpiteistä, jotka parhaimmillaan vauhdittavat yrityksen kasvua entistäkin kovempaan nousuun.


Rahoituspaneelit ovat rahoittajille ja sijoittajille hyvä mahdollisuus tavata potentiaalisia kasvurahoitusta etsiviä yrityksiä ja kuulla kattavat pitchaukset yrityksen toiminnasta. Tämän lisäksi rahoituspaneelit tarjoavat mahdollisuuden keskustella syvemmin itse yrityksen edustajan kanssa – ja toisaalta keskustella ja kuulla muiden rahoitustahojen ajatuksia yritykseen liittyen.


Aivan kuten edeltäjänsä, myös helmikuun rahoituspaneeli toimi hyvänä keskustelualustana molemmille osapuolille. Iso kiitos osallistuneille!


Seuraava rahoituspaneeli järjestetään huhtikuun lopussa, 29.4. Suomen Yrityskehityksen tiloissa Jyväskylässä.


Tapahtumaan haetaan jälleen mukaan rahoitusta etsiviä yrityksiä sekä tapahtumasta kiinnostuneita sijoittajia ja rahoittajia. Kumpi tahansa rooleista kiinnostaakaan, olethan meihin yhteydessä niin keskustellaan tarkemmin!


Ajankohdat kaikille tämän vuoden rahoituspaneeleille löydät alta ja ne kannattaa kirjata jo kalenteriin muistiin.

Suunnitteilla on rahoituspaneelien lisäksi myös uutta tapahtumaa ja mahdollisuuksia, joista kerromme myöhemmin lisää. Nappaa meidät seurantaan myös somessa, niin saat ajankohtaisimmat uutiset vaivattomasti tietoosi.
Olethan rohkeasti yhteydessä, jos rahoituspaneeliin osallistuminen kiinnostaa!


Ville Viljanmaa

Palvelupäällikkö

+358 40 729 3342


Comments


bottom of page