top of page

Rahoitusta kasvuun –Business Rallyn kuulumiset & rahoituspaneelit

Rahoitusta kasvuun –Business Rallyn kuulumiset & rahoituspaneelit


Jyväskylä Business Rally 2017 järjestettiin kolmatta kertaa Neste Rally Finlandin yhteydessä. Tänäkin vuonna tapahtuma keräsi erinomaista palautetta järjestelyistään ja ympäristöstään. Tilaisuus oli antoisa niin rahoittajille kuin esiintymisvuoron käyttäneille yrityksille. Esiintyjät saivat tuoreita rahoittajakontakteja sekä runsaasti arvokasta palautetta ja uusia näkökulmia.
Sijoittajat kehuivat hyvin valmisteltua tilaisuutta, esillä olevia yrityksiä ja kaupungin osallistumista kasvuyritysten tukemiseen. Kotimaisten ja kansainvälisten sijoittajien kanssa käydyistä keskusteluista syntyi sovittuja jatkokeskusteluja yritysten ja rahoittajien välille. Kansainvälisiä sijoittajia saapui paikalle Sveitsistä, Saksasta, Yhdysvalloista ja Kiinasta saakka.


Loppukesän aikana rahoittajilta saatua arvokasta palautetta on käyty läpi ja jatkojalostettu osallistujayritysten kanssa. Rahoittajien ja yritysten välisiä, paneelissa alkaneita keskusteluja on jatkettu ja syntyneitä kontakteja syvennetty.


Tulevat rahoituspaneelit


Rahoituspaneeleissa on lähivuosina kuultu lähes sata kasvutarinaa. Jos yrityksesi tähtää kasvuun, on hakemassa rahoitusta tai suunnittelee rahoituskierroksen käynnistämistä, ota meihin yhteyttä! Rahoituspaneeli on iso askel kohti kasvurahoitusta.


Yrityksiä otetaan mukaan rajallisesti. Tässä vaiheessa paikkoja löytyy vielä kaikista tilaisuuksista. Alustava aikataulu:

  • 29.11.2017, Helsinki

  • 17.1.2018, Jyväskylä

  • 28.3.2018, Jyväskylä

  • 23.5.2018, Helsinki

  • Heinä-elokuu 2018, Jyväskylä Business Rally 2018

Lisätietoja: Ville Viljanmaa, ville.viljanmaa(at)yrityskehitys.com, p. 040 729 3342Lue lisää Business Rally –uutisia:

Lisätietoja tulevista tapahtumista:


Comments


bottom of page