top of page

Risto Jämsén kutsuttu Suomen Yrityskehitys Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi.

Risto Jämsén Suomen Yrityskehityksen hallituksen puheenjohtajaksi
Yksityisen kehittämisyhtiön Suomen Yrityskehitys Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi on kutsuttu KTM Risto Jämsén. Hänellä on arvostettu työura sijoitustoiminnassa, kaupan ja markkinoinnin johtamisessa, kasvuyritysten omistajana ja johtajana sekä yritysten ja elinkeinoelämän kehittäjänä. Hän on toiminut mm. Makua Foodsin ja Pandan toimitusjohtajana, Midinvest Management Oy:n partnerina, Jykes Oy:n toimitusjohtajana ja Keski-Suomen Kauppakamarin kasvuyritysvaliokunnan puheenjohtajana.


”Monivuotinen hallituksen jäsenemme ja puheenjohtajamme Keijo Manner ilmoitti jättäytyvänsä viimevuoden puolella hallitustyöstä. Kiitän Keijo Manneria lämpimästi monivuotisesta yhtiön, yhteistyökumppanuuksien, elinkeinoelämän ja yrittäjyyden hyväksi tehdystä vaikuttavasta työstä hallituksessamme. Hänen aikanaan yhteistyökumppanuudet ovat syventyneet ja vuosittaiset tapahtumamme, kuten rahoituspaneelit ja Business Rallyn seminaari sekä Monialaisen kuntoutuksen yhteistyö yhdessä mm JAMK:n kanssa ovat saavuttaneet vaikuttavan aseman” toteaa Jukka Lassila, yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja.


”Kansainvälinen kehitys on tuonut monille yrityksille murrostilanteen. Yrityksille on hyötyä

kokeneista asiantuntijoista, verkostoista ja tukipalveluista, joilla voidaan auttaa yrityksiä

saavuttamaan sen, mitä ovat hakemassa. Haluan olla mukana vaikuttamassa yritysten

rahoituskelpoisuuteen, toimialan kehittymiseen ja huolehdin, että myös Suomen Yrityskehitys

uusiutuu. Olen iloinen nähdessäni uusitumista mm Rahoituspaneelissamme” toteaa uusi

hallituksen puheenjohtaja Risto Jämsén.


”Olen ylpeä saadessamme hallitukseen ”hands on” liikkeenjohdon ammattilaisen ja inspiroivan tekijän. Olen saanut työskennellä yhteistyössä Riston kanssa eri yhteyksissä vuosikymmenten aikana hänen olleessaan eri tehtävissä mm sijoittajana, yritysjohtajana, yritysten kehittäjänä ja hänen johtaessaan KasvuOpenin syntymistä. Arvostan hänen voimaannuttavia näkemyksiään liiketoiminnan mahdollisuuksien tunnistajana, käytännön myynnin ja markkinoinnin ja muun johtamisen toimeenpanijana, kasvun kannustajana ja johtajana sekä verkostojen ja onnistumisen hengen luojana” toteaa Jukka Lassila uudesta esihenkilöstään.


Suomen Yrityskehitys on yritysten kehittäjä ja kansainvälistäjä. Sen palveluiden piirissä on ollut vuodesta 2006 yhteensä lähes 500 yhtiötä. Yhtiön verkostossa on lähes 20 alansa huippuammattilaista. Sen asiantuntijoilla on pitkä kokemus liikkeenjohdon, yrittäjyyden ja kansainvälisen kasvun saralla. Yhtiö auttaa asiakkaitaan kasvun ja kehittymisen eri vaiheissa käytännönläheisesti ja asiakasyrityksen arvoa kasvattaen. Yli 40% yrityksen uusista asiakkaista hankkii palveluita uudelleen.


Yhtiön tunnetuimpia palvelutuotteita ovat Rahoituspaneeli (www.rahoituspaneeli.fi),

Kasvukiihdyttämö ja Business Rally. Suomen Yrityskehitys oy on ollut perustamassa Kasvu Open – ohjelmaa ja Jyväskylän Yritystehdasta. Yhtiöllä on toimipiste Maria 01 Helsingissä, päätoimipiste Jyväskylässä ja tytäryhtiö Tukholmassa sekä sivutoimipaikka Frankfurtissa ja Milanossa. Yhtiö tekee toimialayhteistyötä mm Monialaisen kuntoutuksen ja älyhoivan kehittämisohjelmien, tekoälyn ja digiteknologian sekä teollisuuden aloilla, kuten Kaipolassa Jämsässä.


Lisätietoja Jukka Lassila, toimitusjohtaja, 050 1810 www.yrityskehitys.com

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page