top of page

Silta rahoitushaluisten yritysten ja sijoittajien välille – tutustu uuteen hakukonseptiimme!

Rahoitusta hakevat yritykset voivat nyt ilmoittaa halukkuutensa tulla esitellyiksi sijoittaja- ja rahoittajakontakteillemme helposti sivujemme kautta. Tavoitteenamme on helpottaa kontaktien syntymistä sopivien tahojen välillä, tukien näin yritysten rahoitustarpeiden täyttymistä.

Rahoituksen suunnittelu ja sen hankkiminen on epäilemättä yksi yritysten yleisimmistä haasteista ja kehityskohteista. Pääsemme päivittäisessä työssämme tapaamaan paljon erilaisia ja erikokoisia yrityksiä eri toimialoilta ja kuulemaan heidän tavoitteistaan rahoituksen suhteen. Osa etsii yrityksen alkuvaiheen rahoitusta, osa on myymässä yritystään – toiset etsivät rahoitusta kasvun vauhdittamiseen myynnillä ja toiset myytyjen tuotteiden tuottamiseen. Rahoitustarpeet vaihtelevat todella paljon yrityksen koon ja kehitysvaiheen mukaan.


Poikkeustilan myötä yritykset ja työmenetelmät ovat muuttuneet entistä digitaalisemmiksi. Kotitoimistot, etätyöskentelyn kehittyminen ja asioiden hoitaminen verkon välityksellä tulee varmasti jättämään jälkensä koronatilanteen jälkeiseen arkeen. Tästä inspiroituneena haluamme jatkossa tuottaa enemmän rahoitusmahdollisuuksia ilman maantieteellisiä rajoja. Sen vuoksi kehitimme rahoituspalvelumme toimimaan paremmin myös etänä.

Rahoituspaneelit ovat olleet yksi tapa, jolla olemme auttaneet yrityksiä löytämään etsimänsä rahoituksen. Rahoituspaneeleja on vuosien varrella järjestetty säännöllisesti ja hyvällä menestyksellä. Jatkamme paneelien järjestämistä tulevaisuudessakin. Seuraava rahoituspaneeli on 17.6. ja mukaan voi tulla mistä päin Suomea tahansa – tapahtuma järjestetään etäyhteyksiä hyödyntäen.


Rahoituspaneelien lisäksi haluamme kuitenkin tuoda mukaan uudenlaisen sijoittajia ja sijoitusta etsiviä yrityksiä yhdistävän keinon löytää toisensa.Rahoitusta hakeva yritys – näin haku toimii


Onko yrityksenne valmis ottamaan seuraavan askeleen kohti rahoituskeskusteluja ja sopivan sijoittajan tai rahoittajan löytämistä? Tiedättekö, mitä etsitte ja olette valmiita toteuttamaan nämä haaveet?


Sivujemme kautta voi nyt helposti ilmoittaa halukkuutensa tulla nähdyksi sijoittajien ja rahoittajien edessä.


Rakensimme nettisivuillemme yhteydenottolomakkeen, jonka avulla voitte ilmoittaa kiinnostuksenne tulla esitellyiksi sijoittajakontakteillemme. Tavoitteenamme on tuottaa sijoittaja- ja rahoittajakontakteillemme säännöllisesti sähköpostitse lähetettävä koonti mielenkiintoisista yrityksistä ja nostaa yritysten rahoitustarpeet esille selkeästi.


Tarkoitus on luoda yrityksellenne kontakteja sijoittajiin ja rahoittajiin ja viedä eteenpäin viestiä siitä, mitä etsitte; oli se sitten pääomasijoittaja, bisnesenkeli, ostaja tai muu rahoitus. Järjestämme mielellämme kiinnostuneille rahoittajille ja sijoittajille tapaamisia kanssanne ja autamme yritystänne valmistautumaan rahoituskeskusteluun.


Voitte ilmoittaa kiinnostuksenne täältä. Haku on avoinna tästä päivästä lähtien.


Sijoitus-, rahoitus- tai ostokohdetta etsivä taho, älä ohita tilaisuuttasi


Sinä, joka etsit uusia potentiaalisia sijoitus-, rahoitus- tai ostokohteita; ilmoitathan, mikäli et ole vielä postituslistallamme ja haluat tiedon kiinnostavista yrityksistä suoraan sähköpostiisi. Lisäämme sinut mukaan mielellämme.


Tapaamme arjessamme paljon alku- ja kasvuvaiheen yrityksiä sekä liiketoimintansa vakiinnuttaneita yrityksiä, jotka ovat oivia sijoitus- tai ostokohteita. Jos etsit tällä hetkellä tai tulevaisuudessa tällaisia kohteita, vinkkaathan tännepäin niin osaamme pitää sinut mielessä sopivan sattuessa kohdalle. Järjestämme halutessanne myös one-to-one tapaamisia yritysten kanssa.


Keskustelemme mielellämme myös laajemmista yhteistyömahdollisuuksista.

Voit myös ilmoittautua mukaan 17.6. järjestettävään rahoituspaneeliin, jossa 2–3 yritystä pääsee kertomaan rahoitustarpeistaan. Tapahtuma järjestetään etäyhteydellä ja osallistuminen on maksutonta. Ilmoittaudu täältä!Lisätietoja:


Ville Viljanmaa

Palvelupäällikkö

+358 40729 3342

Comentarios


bottom of page