top of page

Uskotko yritykselläsi olevan kansainvälistä liiketoimintapotentiaalia?


Tule ottamaan selvää ja vieläpä ilmaiseksi!


Oletko kenties miettinyt liiketoimintasi kansainvälistymistä mutta et ole varma onko yrityksesi vielä valmis? Mikä voisi olla sopiva ensimmäinen kansainvälinen markkina-alue, johon kannattaisi lähteä? Ovatko Pohjoismaat helpoin reitti aloittaa, vai voisiko se olla Lähi-itä, jossa taloudellisista resursseista ei ole pulaa? Onko Kiinan markkinoille lähtö kohdallanne oikeasti mahdollista? Entä mitä kansainvälistyminen ylipäätään maksaa ja millä se oikein rahoitetaan?

Tule kokeilemaan olisiko yrityksenne jo valmis kansainvälisille markkinoille. Kansainvälistymispaneelissamme pääset esittelemään yrityksesi ideaa ja kansainvälistymisajatuksiasi kokeneille eri markkinoiden asiantuntijoille. Asiantuntijoiltamme saat palautetta ja vinkkejä liittyen mahdollisuuksiisi kansainvälisillä markkinoilla sekä samalla tietoa kansainvälistymisen rahoittamisesta. Pääset myös tutustumaan uusiin potentiaalisiin yhteistyökumppaneihin sekä rahoittajiin.

Paneeliin osallistuvien yritysten kesken raatimme valitsee potentiaalisimman suunnitelman, jonka esittäjälle on palkintona markkinakartoitus valitusta kohdemarkkinasta. Valinta tehdään esitysten kommenttien ja arvioiden perusteella.

Mitä tämä paketti sisältää?

  • Ohjeet onnistuneen suunnitelman tekemiseen ja kaksi sparrauskertaa esiintymistä varten. 

  • Tilaisuuteen osallistuminen

  • Jälkipuinti sekä palautteet

Hinta: MAKSUTON 

Mukaan mahtuu vain 8 yritystä, joten ole nopea! Tilaisuus on tarkoitus järjestää huhti-toukokuussa. Tarkempi ajankohta sovitaan osallistuvien yritysten kanssa.

Herättikö kansainvälistymispaneeli kiinnostusta? Ota meihin yhteyttä ja lähdetään yhdessä edistämään yrityksesi kansainvälistymistä!

 

Ville Viljanmaa Tuotepäällikkö, kiihdyttämö- ja rahoituspalvelut tel. +358 40 729 3342 ville.viljanmaa@yrityskehitys.com

Laura Tuominen Myynti- ja palveluassistentti tel. +358 40 842 3506 laura.tuominen@yrityskehitys.comBình luận


bottom of page