top of page

60 minuuttia konsultointia veloituksetta


Moi! Edistetään onnistumisia syksyä 2021 varten! Suomen Yrityskehitys tarjoaa nyt veloituksetta 60 minuutin konsultoinnin, jossa asiantuntijamme käy kanssanne läpi tiettyä keskeistä liiketoiminnallista kysymystä. Tarjottimellamme on rahoituksen, markkinointiviestinnän, strategiatyön tai kansainvälistymisen osalta teille suunnatut tärkeät kysymykset, joista voitte valita tällä hetkellä teitä eniten kiinnostavan. Uskallamme luvata hyödyllisen 60-minuuttisen. Voit siis valita keskustelun teeman neljästä vaihtoehdosta:


1. Rahoitus

  • Kysymys kuuluu: oletteko rahoituskelpoinen? Katsomme yhdessä, mistä teidän yrityksenne rahoituskelpoisuus koostuu ja mitä sen edistämiseksi voidaan tehdä.

2. Markkinointiviestintä

  • Kysymys kuuluu: onko markkinointiviestinne kirkas kuin kesäinen aurinko? Tarkastamme yhdessä, onko markkinoinnin ydinviesti kunnossa ja ajan tasalla. Kirkastamme ydinviestin sanoman ja teemme markkinointiviestinnästä helpompaa.

3. Strategiatyö

  • Kysymys kuuluu: onko seuraavan puolen vuoden tärkeimmät tekemiset ja toimenpiteet selvillä? Pohdimme yhdessä, mitkä ovat liiketoiminnan kannalta kriittisimpiä kehityskohteita ja haasteita, sekä mitä konkreettisia toimenpiteitä tulee tehdä niiden voittamiseksi.

4. Kansainvälistyminen

  • Kysymys kuuluu: missä päin voisi sijaita teille parhaat kohdemarkkinat? Käymme yhdessä läpi sen, mitä kansainvälistyminen yritykseltä vaatii ja minne kannattaisi suunnata.

Innostuitko ideasta? Edetään näin: klikkaa tästä, niin pääset helposti täyttämään lomakkeen ja varaamaan itsellesi ajan. Voit myös soitella suoraan Henrietalle 050 536 7803, niin katsotaan kalenteria pikimmiten.

Comments


bottom of page