top of page

Älyhoiva-ohjelman veturina Kotidata

Älyhoiva-ohjelman veturina Kotidata


Hoivatoiminnan ympärille on viime aikoina syntynyt lukuisa joukko älykkäitä, digitalisaatiota hyödyntäviä ratkaisuja ja palveluita. Markkinoilta puuttuu kuitenkin ratkaisu, jossa tämä monimuotoinen verkosto yhdistetään asiakkaalle helppokäyttöiseksi palvelukokonaisuudeksi. 


Tämän johdosta Suomen Kotidata Oy ja Suomen Yrityskehitys Oy ovat lähteneet rakentamaan Älyhoiva/Smart Care -kokonaispalvelumallia. Suomen Yrityskehitys kokoaa Kotidatan ympärille erilaisia älykkäiden hoivatuotteiden ja -palveluiden toimijoita, ja tuotteistaa palvelukokonaisuutta kotimaan lisäksi kansainvälisille markkinoille.


Kotidatalla on 10 vuoden kokemus kuluttajien ja pk-yritysten tietoteknisten haasteiden ratkaisemisesta. Paikallisesta jyväskyläläisestä palveluntuottajasta yritys on kasvanut viime vuosina valtakunnalliseksi toimijaksi, joka työllistää 50 henkilöä. Kasvua haetaan panostamalla erityisesti uusien kumppaneiden löytämiseen.Mikä sai tietotekniikkayrityksen lähtemään Älyhoiva-hankekokonaisuuden veturiyritykseksi?


"Näimme nopeasti hoiva-alan muutoksessa mahdollisuuden. Digitalisaatio ja tekniset ratkaisut tulevat nyt voimakkaasti asumiseen ja hoiva-alalle. Loppukäyttäjien tekninen osaaminen ei kuitenkaan välttämättä pysy kehityksen perässä. Haluamme mahdollistaa ratkaisujen luotettavan toiminnan, mutta myös sen, että uusista ratkaisuista on käyttäjille enemmän iloa kuin päänvaivaa”, toteaa Minna Lassila, Kotidatan operatiivisesta toiminnasta vastaava johtaja.


"Pienten yritysten kannattaa tehdä tässä mahdollisuuksia täynnä olevassa markkinassa yhteistyötä. Osaamista ja resursseja yhdistämällä voidaan saada aikaan kaikille yhteisesti suurempaa hyötyä verrattuna siihen, että kukin toimija kulkisi kasvupolullaan yksin.”


Kiinnostuitko ohjelmasta? Ilmoittaudu mukaan Smart Digital Home Älyhoiva –seminaariin. Ilmoittaudu tilaisuuteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ilmoittautumiset@yrityskehitys.com. Tilaisuus on maksuton.Kiinnostuitko Älyhoiva-ohjelmasta? Ota yhteyttä Seppo Laineeseen, p. +358 50 573 4417, seppo.laine@yrityskehitys.com
Comentários


bottom of page