top of page

Älykoteja toteuttava Smartecno mukana Älyhoiva-ohjelmassa

Älykoteja toteuttava Smartecno mukana hoivatoiminnan verkostoa yhteen kokoavassa Älyhoiva-ohjelmassa


2016 perustettu Smartecno on erikoistunut modernien kotiautomaatiojärjestelmien ja verkkoratkaisujen suunnitteluun, maahantuontiin ja myyntiin. Smartecno -järjestelmä asennetaan asunnon sähköverkon päälle ja se muuttaa kuluttajien kodin älykkääksi.


Älykoti tuo mielenrauhan niihin tilanteisiin, joissa mietityttää jäikö kotona päälle uuni tai silitysrauta. Järjestelmää voi ohjata etänä sekä ajastettuna. Järjestelmä luo turvaa ilmoittamalla, jos jokin kodin laitteista menee epäkuntoon ja ilmoittaa, jos joku kulkee kodin pihalla asukkaan ollessa poissa. Järjestelmän toimintoja voi muokata asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Siihen voidaan liittää esimerkiksi murtosuojaus ja palovaroittimet sekä lämmitys ja ilmanvaihto.


Smartecno -järjestelmä erottuu edukseen kustannustehokkuudellaan ja helppokäyttöisyydellään, jota lisää mahdollisuus ohjata toimintoja myös suomenkielisellä puheohjauksella.


Mikä sai Smartecnon lähtemään mukaan Älyhoiva-ohjelmaan?”Hoiva-ala elää voimakkaassa muutoksessa ja tarpeet kasvavat jatkuvasti. Näemme tässä hyvän mahdollisuuden hyödyntää poikkeuksellisen järjestelmämme ominaisuuksia. Teknisiä ratkaisuja on markkinoilla paljon, mutta harvat järjestelmät ovat valmiita tarjoamaan yksinkertaisen kokonaisratkaisun juuri hoiva-alalle. Loppukäyttäjien pitää myös pystyä käyttämään helposti järjestelmän ominaisuuksia ilman teknistä osaamista.


Olimme luonnostelleet konseptia hoiva-alalle jo ennen Älyhoiva-ohjelmaa, ja olleet yhteydessä mm. oppilaitoksiin sen jalostamiseksi. Totesimme voimavaramme rajallisuuden vuoksi tarvitsevamme yhteistyökumppaneita järjestelmän luomiseksi. Älyhoiva-ohjelma tuli apuun tässä juuri sopivaan aikaan”, toteaa Smartecnon toimitusjohtaja Jari Lindström.


"Uskomme, että ohjelmassa mukana olevat vahvat osaajat mahdollistavat toimivan kokonaisuuden luomisen yhteisvoimin.”


Kiinnostuitko ohjelmasta? Tule mukaan Smart Digital Home Älyhoiva –seminaariin. Ilmoittaudu tilaisuuteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ilmoittautumiset(at)yrityskehitys.com. Tilaisuus on maksuton.Lisätietoja:


Älyhoiva-ohjelma: Seppo Laine, p. +358 (0)50 573 4417, seppo.laine(at)yrityskehitys.com

Smartecno: Jari Lindström, p. +358 (0)50 527 1306, jari.lindstrom(at)smartecno.fi

Mukana ohjelmassa tällä hetkellä ovat:Comments


bottom of page