top of page

Business Rally - Yrityskehityksen vuoden kohokohta!


Business Rally. Voimme kainostelematta sanoa sen olevan yksi Suomen Yrityskehityksen merkittävimmistä tapahtumista vuodesta toiseen. Kyseessä on tapahtuma, jossa pyritään yhdistämään liikeasiat ja yhdessä viihtyminen Jyväskylän MM-ralleissa. Suomen Yrityskehitys on järjestänyt tapahtumaa vuosien saatossa lukuisten eri yhteistyökumppanien kanssa, kuten Jyväskylän Ammattikorkeakoulun, Jyväskylän Yliopiston, Business Jyväskylän, Yritystehtaan sekä Peurunka Oy:n kanssa.


Tapahtuman alkuperäisenä ajatuksena oli kasvattaa Jyväskylän yritysmaailman elinvoimaisuutta parantamalla kasvuyritysten määrää ja vahvistaa yritysrahoittajien mielikuvaa Jyväskylästä. Tämän pohjalta tapahtuman sydämeksi muodostui Rahoituspaneeli. Rahoituspaneelin ideana on, että kasvurahoitusta hakevat yritykset pääsevät kertomaan toiminnastaan ja rahoitustarpeistaan, sekä keskustelemaan sijoittajien kanssa niistä asioista, joita heidän tulisi ottaa huomioon rahoitusta hakiessaan. Rahoituspaneeliin valitaan noin 3-4 yritystä, joille tarjoutuu loistava tilaisuus päästä verkostoitumaan erilaisten sijoittaja -sekä rahoittajatahojen kanssa.


Tapahtuma on vuosien aikana kehittynyt ja monipuolistunut ja täten Rahoituspaneelin ohelle on kehittynyt paljon muutakin ohjelmaa. Tapahtuman Business -osuus on pitänyt sisällään esimerkiksi toimialaseminaarin, jossa toimialan merkittävät tahot pitävät puheenvuoroja sen hetkisistä trendeistä ja tulevaisuuden näkymistä. Paneelikeskustelut ja ohjatut verkostoitumiset esimerkiksi Business Speed Networkingin myötä ovat myös keränneet suosiota ja niitä tullaan näkemään myös tämänkin vuoden tapahtumassa.


”Business Rallystä on syntynyt hyvä kohtaamispaikka ja keskustelutilaisuus bisnesmaailman eri ihmisille. Tapahtuman ympäristö itsessään mahdollistaa niin rahoituskeskustelut kuin myös innovatiiviset ajantuksenvaihdot. Jokaisessa tapahtumassa on syntynyt uusia yhteistyökuvioita, mikä on hienoa. Tapahtuman hienous on myös se, että siellä kohtaavat sellaisetkin henkilöt, jotka eivät tavallisesti tapaisi toisiaan ja tämä mahdollistaa uusien yhteistyömahdollisuuksien sekä ideoiden syntymisen” - Jukka Lassila. CEO, Suomen Yrityskehitys OyTänä vuonna järjestämme Business Rally -seminaaripäivän perjantaina 5.8. Peurungassa klo 12 alkaen osana Jyväskylän Business Rally -tapahtumia. Seminaaripäivä järjestetään jo kolmatta kertaa yhteistyössä Jyväskylän Ammattikorkeakoulun Kuntoutusinsituutin sekä Peurunka Oy:n kanssa. Tapahtuma on osa Kuntoutusinstituutin sekä Yrityskehityksen perustamaa Monialainen Kuntoutus -kehitysohjelmaa


Tämän vuoden seminaaripäivässä teemoina ovat Työkykyjohtaminen sekä Ikääntyneiden kotona asumisen teknologinen tuki, tietenkään Rahoituspaneelia unohtamatta! Korona-ajan myötä työelämässä tapahtuneet vääjäämättömät muutokset nostavat työkykyjohtamisen erittäin ajankohtaiseksi teemaksi. Päivän toinen teemakokonaisuus puolestaan antaa ajankohtaisen katsauksen ikäihmisille tarjottavat teknologiosta sekä digitaalisista ratkaisuista.


Mikäli kiinnostuit, ilmoittaudu alla olevan linkin kautta! Tervetuloa!Lisätietoja:


Ville Lassila

Back Office

045 128 1370


Comments


bottom of page