top of page

Etsitkö yrityksellesi rahoitusta?

Etsitkö yrityksellesi rahoitusta?Onko yrityksesi vasta perustettu ja etsii siemenvaiheen rahoittajaa idealleen vai onko toiminta jo vakiintunutta, ja tavoittelet nyt kasvua kansainvälisiltä tai kotimaan markkinoilta? Rahoitus herättää kuitenkin kysymyksiä – kuinka tuleva kasvu kannattaisi rahoittaa?


- Pohditko vaihtoehtoja esim. pääomasijoituksen ja lainan välillä?


- Kenties mietit voisiko julkinen rahoitus olla mahdollinen tässä vaiheessa ja tämän kaltaisiin toimenpiteisiin?


- Kuinka paljon rahaa ylipäänsä tarvitsen?


Jos jokin edellisistä asioista askarruttaa, ole rohkeasti yhteydessä! Sovitaan tapaaminen ja mietitään yhdessä, mikä voisi olla  paras rahoitusratkaisu yrityksesi tilanteessa. Tapaaminen on

maksuton.


Ota yhteyttä!


Ville Viljanmaa ville.viljanmaa(at)yrityskehitys.com p. 040 729 3342


Suomen Yrityskehitys tarjoaa erilaisia palveluita rahoituksen suunnitteluun ja rahoituksen järjestämiseen liittyen. Palveluitamme ovat esimerkiksi:


Rahoituksen suunnittelu


Rahoitussuunnitelman tekeminen ja rahoitusinstrumenttien valinta.


Rahoituspaneeli = rahoituskelpoisuuden testaus


Rahoituspaneeliin on kutsuttu niin yksityisiä kuin julkisia rahoittajia, jotka arvioivat rahoituskelpoisuutesi - mahdollisuus löytää kiinnostuneita yksityisiä sijoittajia tai saada alustava näkemys julkiselta rahoittajalta.


Rahoituskierroksen järjestäminen


Autamme yritystäsi saamaan tavoittelemansa rahoituksen: rahoitussuunnitelman tekeminen, rahoittajien kontaktointi ja rahoittajaneuvotteluissa tukeminen.


Tarvittaessa autamme myös mm. kirkastamaan kasvusuunnitelmasi ja –tavoitteesi ennen rahoituskierroksen käynnistämistä.


Tulevat rahoituspaneelit:


29.11.2017 Helsinki 17.1.2018 Jyväskylä 28.3.2018 Jyväskylä 23.5.2018 Helsinki 27.7. / 3.8.2018 Jyväskylä Business Rally 2018

Commentaires


bottom of page