top of page

Ficonic Solutions Oy valittiin Kasvu Open Nordic -ohjelmaan

Julkaistu 28.10.2016


Ficonic Solutions Oy valittiin Kasvu Open Nordic -ohjelmaan


Vuoden 2016 Kasvu Open on saanut arvoisensa päätöksen ja erilaisten palkintojen voittajat on valittu. Suomen Yrityskehityksen tiimi onnittelee vielä kerran kaikkia finalisteja, kunniamaininnan saaneita ja voittajia.


Yksi kisailun kohteista oli Kasvu Open Nordic –ohjelma, jossa Telia Company, Landis+Gyr ja Nordea haluavat tukea 15 Kasvu Open –yrityksen kansainvälistymistä ja kasvua tarjoamalla heille kahden päivän kansainväistymistilaisuuden Tukholmassa. (Kasvu Open, tiedote 27.10.2016)


Kisassa menestyi myös asiakkaamme ja kumppanimme Ficonic Solutions Oy, joka on vastikään julkaissut Carrio-sovelluksensa beta-version testattavaksi. Carrio on mobiilisovellus, joka tekee parilla pyyhkäisyllä automatkoista turvallisempia, sujuvampia ja hauskempia. Tiimillemme ennestään tuttuja yrityksiä ovat myös mm. Fourdeg ja Vigiar Solutions.Ohjelmaan valittuja yrityksiä ovat Treamer Oy ja Sniffie Software Oy Helsingistä, Opti Automation Oy Espoosta, Aurelia Turbines Oy Lappeenrannasta, TreLab Oy Tampereelta, Cozify Oy Espoosta, Angular Velocity Oy Vantaalta, BioGTS Oy Jyväskylästä, Ficonic Solutions Oy Jyväskylästä, Flexound Systems Oy Espoosta, FinnCode Oy Ylivieskasta, Fourdeg Oy Espoosta, Congrid Oy Helsingistä, SEP Solutions Oy Oulusta sekä Vigiar Solutions Oy Jyväskylästä.


Yrityskehitys kannustaa myös jatkossa asiakkaitaan ja kumppaneitaan ottamaan osaa Suomen menestyksekkäimpään kasvuyritysohjelmaan. Suomen Yrityskehitys on vuosittain mukana Kasvu Openissa mm. mylläreinä ja kasvun osaajina. Tänä vuonna osallistuimme tilaisuuteen myös Kasvu Open – kumppaneina omalla messuosastollamme yhteistyössä Hallituspartnerit Keski-Suomi ry:n kanssa.


Ficonic Solutions Oy http://www.ficonicsolutions.comKasvu Open, tiedote 27.10.2016: Kasvu Open Nordic -ohjelma vie lupaavimpia kasvajia Ruotsin markkinoille https://www.kasvuopen.fi/tiedotteet/kasvu-open-nordic-ohjelma-vie-lupaavimpia-kasvajia-ruotsin-markkinoille-rea

Comments


bottom of page