Firstbeatille valtakunnallinen yrittäjäpalkinto 2016
top of page

Firstbeatille valtakunnallinen yrittäjäpalkinto 2016

Julkaistu 8.10.2016


Firstbeatille valtakunnallinen yrittäjäpalkinto 2016 – ”On etuoikeus olla mukana parantamassa miljoonien ihmisten hyvinvointia”


Suomen Yrittäjät on myöntänyt valtakunnallisen Vuoden Yrittäjä 2016 -palkinnon Firstbeatille. Palkinto luovutettiin Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä 8.10.2016 Vaasassa. Palkintoraati huomioi valinnassaan muun muassa yrityksen tuotteiden omaperäisyyden sekä toiminnan, palvelujen tai tuotteiden jatkuvan itsenäisen kehitystyön sekä yrityksen viimeaikaisen kasvun ja menestyksen kansainvälisillä markkinoilla.



– Olemme otettuja ja ylpeitä tästä tunnustuksesta, koska se kertoo kehityksestämme maailmanluokan yritykseksi hyvinvointi- ja urheiluteknologian alueella, kuvailee toimitusjohtaja ja Firstbeatin perustaja Joni Kettunen.


– Firstbeatia perustaessa visioimme, kuinka sykevälivaihtelun ja digitaalisen kehon mallimme avulla voisimme tuottaa ihmiskehosta tarkkaa ja henkilökohtaista tietoa. Oivalsimme heti, että todellinen potentiaali on soveltaa analyysiamme käytäntöön tavallisten ihmisten, työntekijöiden elämään sekä huippu-urheiluun.


– Olemme laajentaneet toimintaamme vuosi vuodelta yhteistyössä useiden kumppaneiden kanssa, ja tänä päivänä tuotteitamme käytetään yli 40 maassa.


– Olemme tuoneet teknologiamme miljoonien kuluttajien ulottuville ja annamme ihmisille mahdollisuuden vaikuttaa ja oivaltaa asioita, jotka vaikuttavat heidän hyvinvointiinsa. Työmme tulokset ovat näkyneet ihmisten henkilökohtaisena hyvinvointina, työhyvinvoinnin avainlukuina ja urheilujoukkueiden mitaleina suurilla areenoilla.


Kettunen uskoo, että kokemukset avaavat edelleen uusia ovia ja mahdollisuuksia teknologian hyödyntämiseen.


– Tässä on mahdollisuuksia johonkin vielä suurempaan. Olemme suuren läpimurron kynnyksellä ja tällä on pysyvä vaikutus siihen, miten käsittelemme ja ymmärrämme omaa kehoamme. Voimme vastata suuriin ajankohtaisiin tarpeisiin liittyen ihmisten hyvinvointiin, sairausten ennaltaehkäisyyn ja elämänlaatuun. Tämä ajatus inspiroi meitä valloittamaan uusia alueita, toteaa Kettunen.


Varatoimitusjohtaja Juho Tuppurainen kertoo tienneensä Firstbeatin alkuajoista asti työskentelevänsä jonkin ainutlaatuisen parissa.


– On etuoikeus olla mukana parantamassa miljoonien ihmisten hyvinvointia. Ratkaisuistamme hyötyvät monet, sillä niin työelämässä kuin huippu-urheilussakin yksilön hyvinvointi heijastuu koko organisaation toimintaan ja tulokseen, Tuppurainen toteaa.


– On tietysti myös hienoa, että tiimimme tekemä työ näkyy yrityksen kasvuna ja näinä hienoina tunnustuksina. Olemme maailman parhaita siinä mitä teemme ja on mahtavaa olla osa tätä tiimiä vastaanottamassa ainutlaatuista palkintoa, Tuppurainen päättää.


Firstbeat


Firstbeat on kansainvälinen hyvinvoinnin, huippu-urheilun ja kuluttajatuotteiden parissa toimiva yritys, jonka kehittämä sydämen sykevälianalyysi auttaa parantamaan suorituskykyä ja hyvinvointia. Monitieteiseen tutkimukseen perustuva analyysi tuottaa henkilökohtaista tietoa stressistä, palautumisesta ja liikunnan vaikutuksista. Tuotteisiimme luottavat sadat huippu-urheilijat ja joukkueet, hyvinvoinnin ammattilaiset ja miljoonat kuluttajat globaalisti.

Tiedustelut:


Joni Kettunen P. 050 3240889


Juho Tuppurainen (Hyvinvointi, työhyvinvointi) P. 040 5205986


Maija Korkalainen (Viestintä) P. 0400 246836

bottom of page