top of page

Fysioline mukaan Yrityskehityksen ja JAMK:n Monialainen kuntoutus –projektiin


Hyvinvointialan moniosaaja Fysioline Oy on lähtenyt mukaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Suomen Yrityskehityksen luotsaamaan Monialainen kuntoutus –projektiin. Yhtiön vastikään allekirjoittaman kumppanuussopimuksen myötä hanke on ottanut merkittävän harppauksen eteenpäin.


Fysiolinen vienti suuntautuu yli 60 maahan. Yhtiön tuotevalikoima sisältää mm. kuntosali- ja kuntoiluvälineitä, kuntoutusvälineitä ja –robotiikkaa sekä kylmähoitotuotteita ja lääkkeitä. Lisäksi yritykseen kuuluu liikunta- ja kuntoutusalan koulutuksia järjestävä koulutusorganisaatio Fysioline Academy of Finland (FAF). Fysiolinen kanssa samaan yritysryhmään kuuluu myös Fressi Liikunta- ja hyvinvointikeskukset ja kuntosalit. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli 23,5 MEUR ja Fysioline Fressin 22,3 MEUR.


Monialainen kuntoutus –projektin tavoitteena on luoda uusia helposti lähestyttäviä ja käyttöönotettavia kuntoutusalan tuote- ja palvelukokonaisuuksia sekä parantaa kuntoutustoiminnan laatua. Palvelukokonaisuus kaupallistetaan kotimaan lisäksi kansainvälisille markkinoille.


Palvelut ja teknologiat voivat liittyä esim. työperäisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen havaitsemiseen, ennaltaehkäisemiseen sekä niistä kuntoutumiseen, eri-ikäisten kotona tai kodinomaisessa ympäristössä asumiseen tai vaikkapa liikkujan vammoista kuntoutumiseen. Tämä uusi, tuotteistettu kokonaispalvelukonsepti rakennetaan loppuasiakkaalle mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Ohjelmaan valitaan alansa parhaimmat toimijat ja yhteistyön avulla varmistetaan toiminnan laadukkuus. Esittelyvideoon!


Yrityskehitys ja JAMK järjestävät tiistaina 18.12.2018 klo 13.00-13.45 InfoWebinaarin, jossa kerromme lisää projektista, sen etenemisestä ja tavoitteista. Webinaari on suunnattu erityisesti alalla toimiville yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita kuulemaan hankkeesta lisää, ja näkisivät itsensä osana projektia ja monialaisen kuntoutuksen tulevaisuutta.Mukaan hankkeeseen? Ota yhteyttä!

Harri Turunen

Senior Advisor

Suomen Yrityskehitys Oy

+358 40 566 8928

harri.turunen@yrityskehitys.com

Comments


bottom of page