top of page

Harri Turunen kaupalliseksi johtajaksi

Harri Turunen on nimitetty Suomen Yrityskehityksessä kaupalliseksi johtajaksi 1.2.2019 alkaen. Hänet on myöskin kutsuttu osakaspartneriksi yhtiöön. Turusella on pitkä finanssi-, terveys- ja hyvinvointisektorin tausta. Viimeksi hän on toiminut terveys- ja hyvinvointipalvelukonserni Vetreässä liiketoimintajohtajana, Terveystalossa kaupallisena johtajana sekä finanssitoimialalla mm. paikallisjohtajana ja pankinjohtajana. Suomen Yrityskehityksessä hän on toiminut Senior Advisorina 4.3.2018 alkaen. Turusen vastuulla on myynti, asiakkuudet ja merkittävät Venture Programit, kuten Älyhoiva* ja Monialainen kuntoutus**.


”Harrissa yhdistyy vankka toimialakokemus, tiimissä toimiminen ja energinen tuloshakuisuus. Olen tyytyväinen saadessani Harrin mukaan omistajaksi yhtiöömme. Uskon Harrin osaamisen koituvan asiakkaiden ja kumppaneiden hyödyksi” toteaa Jukka Lassila, Suomen Yrityskehityksen perustaja ja toimitusjohtaja.


Suomen Yrityskehitys Oy on yritysten kasvuun ja kehitykseen tähtäävä kansainvälinen asiantuntija. Se auttaa yrityksiä mm. myynnin kasvattamisessa, rahoituksen hakemisessa ja kansainvälistymisessä. Suomen Yrityskehityksen asiantuntijoilla on pitkä käytännön kokemus erilaisista liiketoimintojen johtamisesta, kasvattamisesta ja kehittämisestä monilta eri toimialoilta. Yrityksellä on asiantuntijoita Suomen lisäksi myös esimerkiksi Tukholmassa, Roomassa ja Frankfurtissa.


*Älyhoiva on Suomen Yrityskehitys Oy:n ja Suomen Kotidata Oy:n rakentama älykkäiden ja digitalisaatiota hyödyntävien hoivapalveluiden verkosto. Älyhoiva-ohjelmaan on koottu erilaisia älykkäiden hoivatuotteiden ja -palveluiden toimijoita, jotta ne löytyisivät yhdestä helppokäyttöisestä palvelukokonaisuudesta. Tarkoituksena on yhdistää palveluiden tarjoajat sekä kuluttajat mahdollisimman mutkattomasti yhdessä kanavassa.


**Monialainen kuntoutus on Suomen Yrityskehityksen ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun yhteistyössä käynnistämä kehitysohjelma. Sen tarkoituksena on yhdistää eri toimialojen osaajia luomaan uusia helposti lähestyttäviä ja käyttöönotettavia kuntoutusalan tuote- ja palvelukokonaisuuksia sekä parantaa kuntoutustoiminnan laatua. Ohjelmaan valitaan alansa parhaimmat toimijat ja yhteistyön avulla varmistetaan toiminnan laadukkuus.Lisätietoja:

Jukka Lassila

Toimitusjohtaja, CEO

Suomen Yrityskehitys Oy

Venture Development Finland ltd

+358(0)50 1810


Harri Turunen

Kaupallinen johtaja, CCO

Suomen Yrityskehitys Oy

Venture Development Finland ltd

+358(0)40 566 8928
Comentarios


bottom of page