top of page

Ilmainen 60 minuutin konsultointi

Oletko miettinyt minkälaisia hyötyjä konsultointi voisi tarjota yrityksellenne?


Varaa ilmainen konsultointiaika TÄSTÄ


Suomenyrityskehitys tarjoaa nyt tunnin mittaisen ja ilmaisen konsultointiajan kaikille kiinnostuneille yrityksille ja yrittäjille. Tunnin mittaisessa tapaamisessa pääset keskustelemaan asiantuntijamme kanssa yrityksesi kohtaamista haasteista, ja siitä minkälaisia ratkaisuja niihin voi löytää. Tarjoamme ilmaisen konsultointiajan neljästä eri teemasta, joista voit valita yrityksellesi tärkeimmän.


Voit valita konsultointiajan neljästä teemasta, jotka ovat:


1. Rahoitus

  • Katsomme yhdessä mitkä asiat yrityksen toiminnassa tulee olla kunnossa ennen uuden rahoituksen hakemista. Pohdimme yhdessä mistä rahoitusta voi hakea ja mihin rahoitusta kannattaa hyödyntää?


2. Markkinointiviestintä

  • Tarkastamme yhdessä onko markkinoinnin ydinviesti kunnossa ja ajan tasalla. Kirkastamme ydinviestin sanoman ja teemme markkinointiviestinnästä helpompaa.


3. Strategiatyö

  • Pohdimme yhdessä mitkä ovat yrityksenne tärkeimmät tekemiset ja toimenpiteet seuraavalle puolelle vuodelle. Mitkä ovat liiketoiminnan kannalta kriittisimpiä kehityskohteita ja haasteita, sekä mitä konkreettisia toimenpiteitä tulee tehdä niiden voittamiseksi?


4. Kansainvälistyminen

  • Käymme yhdessä läpi sen, mitä kansainvälistyminen yritykseltä vaatii. Minkälainen nykytila yrityksessä täytyy olla ja missä päin sijaitsevat parhaat kohdemarkkinat?

Nyt on oiva tilaisuus päästä pienellä kynnyksellä kuulemaan ja hyödyntämään ulkopuolisen asiantuntijan neuvoja yrityksenne kehittämiseen. Konsulttimme tuoma ulkopuolinen näkemys, kokemus ja asiantuntemus luo tilaisuuden nähdä uudesta näkökulmasta sen, miten liiketoimintaanne voisi kehittää ja viedä eteenpäin.


Täyttämällä lomakkeen olemme sinuun yhteydessä (valitsemallasi tavalla) ja varaamme yhdessä sopivan ajan, sekä konsultin tapaamista varten. Tule mukaan nyt pienellä kynnyksellä ja saat arvokkaita ideoita toimintanne kehittämiselle.
Komentar


bottom of page