top of page

Kasvun asiantuntijat Kasvu Open Karnevaalissa 2017

Tule tapaamaan kasvun asiantuntijoita!


Kasvu Open Karnevaali lähestyy vauhdilla. Suomen Yrityskehityksen kasvun asiantuntijat ovat tänäkin vuonna mukana karnevaalihumussa.Haluaisimme tavata juuri sinut, kasvuyrittäjä, verkoston kasvattaja, sijoittaja tai muu kasvuyritysympäristön toimija, Karnevaalin yhteydessä 25.-26.10.2017 tai sinulle sopivana ajankohtana. Tutustutaan ja selvitetään yhdessä, millaista yhteistyötä voisimme tehdä. Vakiintuneille ja kasvuyrityksille löydämme ratkaisuja mm. rahoituksen, kansainvälistymisen, myynnin & markkinoinnin kehittämisen ja kannattavan kasvun haasteisiin.


Parhaiten tavoitamme toisemme sopimalla tapaamisesta etukäteen perinteisillä työvälineillä tai Karnevaalin Brella-verkostoitumistyökalulla. Otathan yhteyttä, jos kiinnostuit: timo.muttonen(at)yrityskehitys.com / p. 0400 514 378 tai kehen tahansa asiantuntijoistamme!


Suomen Yrityskehitys Oy on kannattavan kasvun asiantuntija. Osaamisemme ja verkostomme kattavat Suomen lisäksi mm. Saksan, Italian, Ruotsin, Espanjan, USA:n ja Lähi-idän markkina-alueet. Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus yrittäjyydestä, yritysten ja liiketoimintojen johtamisesta ja kasvun toteuttamisesta. Viemme selvitykset ja suunnitelmat käytäntöön yhdessä yrityksenne tiimin kanssa.


Seuraa ajankohtaisia tapahtumia:


Comments


bottom of page