top of page

Laita myynti lentoon!

Laita myynti lentoon! - Asiantuntijapalveluita myynnin & markkinoinnin kehittämiseen

Jyväskylän kaupunki pilotoi yrityspalveluseteliä. Setelin arvo on 2 500 EUR tai 5 000 EUR (ALV 0 %).


Suomen Yrityskehityksen palveluseteliprojektien tavoitteena on vauhdittaa myyntiä ja osoittaa markkinoinnille suunta. Ratkaisemme mm. myyntiä hidastavat tekijät ja löydämme oikean suunnan myynnin ja markkinoinnin toimenpiteille. Parhaassa tapauksessa saatamme yrityksesi yhteen potentiaalisten asiakkaiden kanssa!


5 000 EUR arvoiset palvelumme (ALV 0 %, kustannus asiakkaalle 1 000 EUR + ALV 24 % setelin täydestä arvosta):


Suunta ja voimaa myyntiin ja markkinointiin


Suunta ja voimaa myyntiin ja markkinointiin! Myynnin ja markkinoinnin intensiivisessä sparraus- ja kehittämisohjelmassa käymme läpi myynnin ja markkinoinnin olennaisimmat ongelmakohdat ja menestystekijät – teemme yhdessä suunnitelmat ja hiomme kuntoon mm. tarjooman, tavoitteet ja työkalut.


Palvelu sopii yrityksille, jotka haluavat kasvattaa myyntiään nykyisillä tai uusilla tuotteilla. Palvelu on jaettu neljään osa-alueeseen: kasvu ja asiakkuudet, tarjooma ja menestystekijät, markkinoinnin tavoitteet ja strategia sekä myynnin tavoitteet ja toimintamalli. Yhteisenä tavoitteenamme on saada yrityksenne myynti kannattavasti lentoon!Sales Board - tunne asiakkaasi ja kehity!


Sales Boardin tavoitteena on lisätä ymmärrystä asiakkaistasi ja ottaa heidät mukaan tuotteiden, palveluiden ja toimintaprosessien kehittämiseen.


Hankkeen aikana Yrityskehityksen myynnin asiantuntija ja yrityksen myynnin edustajat kehittävät yhdessä myyntiesitystä ja –prosessia. Yritys kohtaa 4-6 potentiaalisen asiakasyrityksen edustajaa, joilta saadaan palautetta mm. asiakastarpeesta, tuotteesta ja siitä, kuinka yrityksen tulisi myydä juuri heille. Tilaisuudessa kaikki ovat samassa veneessä eli kehittämässä yrityksesi myyntiä.


Palvelu on vaiheistettu seuraavasti: asiakkaiden priorisointi ja tunnistaminen, lähtötilanne: tarjooma, myyntiprosessi ja presentaatio sekä myynnin kehittäminen ja asiakaskohtaamiset.

Palvelu sopii kaikille yrityksille, jotka haluavat kehittää myyntiään, ja oppia lisää asiakkaistaan.


Yrityspalvelusetelille ennustetaan suurta suosiota ja haku päättyy jo helmikuun lopussa! Yrityskehityksellä on erinomainen asiantuntemus myös muista julkisen rahoituksen instrumenteista, joita voimme hyödyntää yrityksesi kasvun tukemiseksi. 


Lisätietoja: minna.nykanen@yrityskehitys.com, 050 555 1988Comments


bottom of page