top of page

Maksuton keskusteluaika konsultin kanssa – poikkeustilan riskienhallinta

Koronan vaikutus alkaa näkyä jokapäiväisessä arjessa niin työpaikoilla kuin vapaa-ajalla. Yritysten näkökulmasta tilanne on haastava ja ennusteet poikkeustilan liiketaloudellisista vaikutuksista ovat synkkiä.


Teemme työtämme yritysten ja yrittäjien eteen. Kasvukiihdyttämössä keskiössä on auttaa yrityksiä saavuttamaan täyden potentiaalinsa ja kasvamaan tavoitteidensa mukaan.


Haluamme auttaa yrityksiä selviämään tämänhetkisestä tilanteesta. On selvää, että koronan mukana tulleet taloudelliset haasteet tulevat tekemään tuhoa – haluamme varmistaa, että yritykset pystyvät selviytymään tilanteesta kuivin jaloin tai jopa tekemään strategisia liikkeitä kasvun vauhdittamiseksi pandemian jälkeen.


Tarjoamme yrityksille maksuttoman konsultointipalaverin etänä asiantuntijamme kanssa. Olemme lukinneet kalentereihimme aikoja puhelinkeskusteluille, joiden aikana voitte keskustella asiantuntijamme kanssa teille kriittisimmistä asioista. Oli kyse sitten riskienhallinnasta, kassanhallinnasta tai nopeiden toimien suunnittelusta riskien minimoimiseksi, asiantuntijoillamme on vahva vuosikymmenten kokemus eri toimialoilta ja poikkeustilanteista.


Korona on uusi tilanne meille kaikille, mutta taloudellisia poikkeustiloja on ollut monenlaisia – konsulttimme ovat nähneet nämä tilanteet erilaisissa asemissa, mm. liikkeenjohtajina, asiantuntijoina, pankkiireina. Haluamme tuoda näkökulmamme teidän hyödynnettäväksi ja auttaa parhaamme mukaan teitä selviämään haasteista, joita poikkeustila tuo mukanaan.


Aikoja on rajoitetusti, mutta pyrimme löytämään ajan mahdollisimman monelle.Voitte varata ajan soittamalla tai jättämällä yhteydenottopyynnön sähköpostitse.


Laura Tuominen

+358 40 842 3506


Comments


bottom of page