top of page

Markkinointi- ja palveluassistentti - Liity joukkoomme! *Jyväskylä*

Suomen Yrityskehitys Oy on yksityisomisteinen liiketoiminnan asiantuntijapalveluihin erikoistunut konsulttitoimisto, jolla on asiantuntijoita Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Saksassa ja Italiassa. Autamme asiakkaitamme kasvattamaan yritystensä arvoa tarjoamalla käytännön apua esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen, rahoituksen hankintaan, kasvun suunnitteluun, johdon tukemiseen tai kansainvälistymiseen liittyviin toimenpiteisiin.

Kasvatamme tiimimme kokoa Jyväskylässä ja etsimme koko- tai puolipäiväistä henkilöä avustamaan asiantuntijoitamme asiantuntijapalveluiden tuottamisessa sekä yrityksen omassa markkinoinnissa.

Tehtäviisi kuuluvat mm.:

- Markkinointikampanjoiden suunnittelu ja toteuttaminen - Sisällön tuottaminen yrityksen omiin kanaviin - Avustaminen asiantuntijapalveluiden tuottamisessa - Muut backofficen - tiimin yleiset tehtävät - CRM-järjestelmän käyttö

Odotamme sinulta:

- Kokemusta tai opintoja markkinoinnista sekä halua kehittää osaamistasi markkinoinnin parissa - Hyviä sisällön tuottamisen taitoja - Olet kiinnostunut toimimaan yritysten kehittämisen parissa - Haluat ja olet valmis ottamaan vastuuta oman työsi onnistumisesta - Omaat hyvät tietotekniset taidot (MS-office) - Sinulla on hyvä suomen ja englannin (suullinen sekä kirjallinen) kielitaito. Ruotsin kielitaito ehdottomasti plussaa - Olet tiimipelaaja ja valmis onnistumaan tehtävässä kuin tehtävässä

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi viimeistään 16.12. osoitteeseen ville.viljanmaa@yrityskehitys.com. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa paikasta antaa: Ville Viljanmaa 040 729 3342 ville.viljanmaa@yrityskehitys.com


Tervetuloa mukaan!

Comments


bottom of page