top of page

Miten selvitä julkisen rahoituksen kiemuroista?

Kehittämisintoa löytyy – resurssit rahoitusviidakkoon puuttuu?


Vuoden 2019 PK-Yritysbarometrin mukaan lähes joka kymmenes pk-yritys ei ole hakenut rahoitusta viimeisen vuoden aikana, vaikka sille olisi ollut tarvetta. Samaan aikaan rahoitusta hakeneista yrityksistä vain kolme prosenttia kertoi saaneensa kielteisen päätöksen. 


Mitä tämä sitten tarkoittaa? Sitä, että kysyvälle vastataan ja rahoitusta voi saada, jos sitä uskaltaa hakea.


Julkista rahoitusta yrityksen tarpeisiin on tarjolla eri lähteistä moneen eri käyttötarkoitukseen. Vaatimukset, kriteerit ja toimenpiteet kuitenkin muuttuvat jatkuvasti ja perässä voi olla vaikea pysyä. Mahdollisuus julkiseen rahoitukseen jääkin yrityksillä usein käyttämättä – johtui se sitten hakemisprosessin hankaluudesta tai siitä, että tukien olemassaolosta ei olla riittävän tietoisia. Julkisen rahoituksen hakemista ei kuitenkaan kannata vierastaa, sillä tukiviidakosta selviytymiseen voi saada apua. 

Jos yritykselläsi on kasvutavoitteita tai kehittämistarpeita, julkinen rahoitus on varteenotettava vaihtoehto. Prosessi on varsin vaivaton, ainakin kun mukaan otetaan rahoituksen asiantuntija, joka raivaa sinulle tien byrokratiaviidakon läpi ja hoitaa hakemusten täyttämisen puolestasi. Peukaloita ei tarvitse jäädä pyörittelemään, vaan pääset mukaan luomaan projektisuunnitelmaa, budjetoimaan sekä tapaamaan rahoitusasiantuntijoita. Saat rahoitushakemuksen vetämään taistelematta lomakkeiden täytön kanssa, sillä asiantuntijamme tekevät paperityöt puolestasi.


Suomen Yrityskehitys haluaa auttaa yrityksiä löytämään rahoituksen kasvua varten, joten otahan yhteyttä niin päästään juttelemaan teidän yrityksellenne sopivista rahoitusvaihtoehdoista. Keskustelu on maksuton eikä vaadi sitoutumista mihinkään – tämä kannattaa siis hyödyntää!Ollaan kuulolla, joko puhelimitse +358 (0)40 842 3506 tai laita meille viesti.


Voit myös ladata maksuttoman julkisen rahoituksen oppaan täältä.

Commentaires


bottom of page