top of page

Monialainen kuntoutus -kehitysohjelma: Uusi palvelukokonaisuus

Monialainen kuntoutus -kehitysohjelma on Suomen Yrityskehityksen ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun yhteistyössä käynnistämä kehitysohjelma. Kehitysohjelma yhdistää eri toimialojen osaajia luomaan uusia helposti lähestyttäviä ja käyttöönotettavia kuntoutusalan tuote- ja palvelukokonaisuuksia sekä parantaa kuntoutustoiminnan laatua. Kehitysohjelmaan on valittu alansa parhaita ja suurimpia toimijoita. Yhteistyön avulla varmistetaan toiminnan laadukkuus. 

"Laadukas yhteistyö tuo konkreettisia etuja yhteistyökumppaneille sekä asiakkaille. Yhdessä työskennellessä jaetaan osaamista ja parhaita käytäntöjä. Resursseja jakamalla varmistetaan kustannustehokas toiminta sekä laajennetaan palveluiden ja tuotteiden saatavuutta. Lisäksi usean toimijan yhteistyö luo uusia ideoita kentälle", kertoo Suomen Yrityskehityksen Senior Advisor & Partner, Harri Turunen


Kehitysohjelma on polkaistu käyntiin hyvällä sykkeellä loistavien kumppaneiden kanssa. Uusia ratkaisuja kuntoutuksen kentälle ovat yhteistyössä Suomen Yrityskehityksen ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa kehittämässä Fysioline Oy, KK-Verve Oy, Kankaanpään Kangaspolku Oy, Silverplus Oy, Suomen KotiData Oy, Pihlajalinna Oyj, Peurunka Oy sekä Kruunupuisto Oy. Alta löydät yhteistyökumppaneiden ajatuksia kehitysohjelmasta.Kehitysohjelman kumppanijoukko on edelleen avoin uusille innovatiivisille ja kehittämishaluisille toimijoille. Haku ohjelmaan on jatkuva ja toivotamme tervetulleiksi toimijat, jotka haluavat tulla osaksi vakuuttavaa ja vahvaa kumppaniverkostoa, jonka tavoitteena on tuottaa ratkaisuja kotimaan lisäksi kansainvälisille markkinoille.

Kehitysohjelman vahvuus löytyy laadukkaasta yhteistyöstä eri toimijoiden välillä. Tässä yhteistyökumppaneiden ajatuksia kehitysohjelmaan mukaan lähtemisestä:

Fysiolinen Myyntijohtajan, Ville Tuomisen kommentit kehitysohjelmaan lähtemisestä löytyvät videolta:


"Tule kanssamme kehittämään monialaista kuntoutusta"

Silverplus Oy:

"Suomalainen innovaatio VENYY – Passiivinen venyttelytanko lähti mukaan Monialaiseen kuntoutus – kehitysohjelmaan voidakseen olla osana kehittämässä uutta avomuotoista ja arjen toimintoja tukevaa kotikuntoutuskenttää. VENYY on Silverplus Oy:n uniikki keksintö joka sai alkunsa yli 20- vuotta sitten hevosen potkusta selkään. Tuotteella on takana jo yli 10- vuotta vakuuttavaa kuntoutushistoriaa ja VENYY on niin lääkäreiden kuin Nivelyhdistysten suosittelema. VENYY tarjoaa helpon, turvallisen ja tehokkaan tavan ennaltaehkäistä sekä kuntouttaa monia tuki- ja liikuntaelin vaivoja. Tuotetta on helppo käyttää niin kotona, kuin työpaikallakin."


Jeanette Lindwall, VENYY Projektipäällikkö & Sarita Alanko, Toimitusjohtaja

Kruunupuisto Oy, KK-Verve Oy & Kankaanpään Kangaspolku Oy:

” Tavoitteenamme on luoda yhteistyöverkoston kanssa uusia tuotteita kuntoutusmarkkinoille esim. etäteknologiaan liittyen.”


KK-Verve Oy:n Seija Hirsilä, Kuntoutuskeskus Kankaanpään Riitta Korte-Mäkiranta & Kruunupuisto Oy:n Tiina Riikonen

Pihlajalinna Oyj:

"Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden tuottajista. Haluamme olla mukana kehittämässä uusia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita ja luomassa suomalaisille parempaa terveyttä. Siihen tämä monialaisen kuntoutuksen kehitysohjelma on oiva mahdollisuus. Yhdessä projektiin osallistuvien yritysten kanssa voimme yhteistyössä kehittää sellaisia uusia, innovatiivisia palvelupolkuja ja tuotteita, joita meistä ehkä kukaan ei pystyisi yksinään luomaan. Se on tämän kehitysohjelman suola."


Pihlajalinnan Keski-Suomen ja Etelä-Savon aluejohtaja Sanna Poikonen ja Yrityskehityksen toimitusjohtaja Jukka Lassila

Peurunka Oy:

"Peurunka haluaa kehittää kuntoutus- ja hyvinvointipalveluihin uudenlaista liiketoimintaa hyödyntämällä modernia teknologiaa ja verkostoitumalla toimialan johtavien yritysten, asiantuntijoiden ja oppilaitosten kanssa. Tavoitteena on saada uusia konkreettisia tuotteita myyntiin sekä hyödyntää uusia työkaluja ja menetelmiä palvelutuotannossa."


Peurunka Oy:n toimitusjohtaja Seppo Virta

Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää!


Harri Turunen Senior Advisor, Partner harri.turunen@yrityskehitys.com +35840 566 8928

Comments


bottom of page