top of page

Myyntipäällikkö - liity joukkoomme!

Suomen Yrityskehitys / Venture Development Finland Ltd. ratkaisee erilaisia yrityksen kasvun haasteita ja autamme murrostilanteissa - myynnin kasvattaminen, rahoituksen hakeminen, tuotteen saattaminen markkinoille, kannattavan kasvun suunnittelu sekä kansainvälistyminen. Autamme yrittäjiä ja yrityksen johtoa kasvattamaan yrityksen arvoa. Asiakkainamme ovat yritykset, yritysten omistajat, yritysten hallituksen puheenjohtajat, toimitusjohtajat sekä teemme yhteistyötä liikkeenjohdon konsultti- ja kehittämisyhtiöiden kanssa. Kehitämme kumppaneiden kanssa työkaluja ja menetelmiä yritysten kehittämisen ja johtamisen tueksi.


Haemme joukkoomme Myyntipäällikköä pääkaupunkiseudulle tai Jyväskylään.


Sinulla on kaupallinen tai muu soveltuva koulutus sekä tuloksellista kokemusta myynnistä, markkinoinnista ja käytännön yritystoiminnan arjesta. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden kehittymiseen kaupallisissa tehtävissä. Vastaat palveluidemme myynnistä ja myynnin edistämisestä sekä osallistut tuotteiden kehittämiseen yhdessä asiakkaidemme ja yhtiöidemme kokeneiden ammattilaisten kanssa. Ansiotasoosi voit vaikuttaa yrittäjämäisellä ahkeralla otteella, tiimityöllä ja asiakaspalveluasenteella. Kielitaitovaatimuksena on hyvä englannin kielen taito ja arvostamme ruotsin kielen osaamista.


Toivomme hakemuksia palkka- ja palkkaustoivomuksineen 15.4.2020 mennessä, osoitteella: info@yrityskehitys.com (aihe: myyntipäällikkö Suomen Yrityskehitys Oy).


Lisätietoja:

Jukka Lassila

050 1810

Comments


bottom of page