top of page

Vuoden viimeinen Rahoituspaneeli 11.12. – Ilmoittaudu mukaan!


Loppuvuodesta päästämme vielä rahoitusta kaipaavat yritykset irti ja pitchaamaan suoraan sijoittajille ja rahoittajille.


Joulukuun 11. päivä järjestettävä Rahoituspaneeli kokoaa muutaman kasvunnälkäisen yrityksen yhteen innostuneiden sijoittajien ja rahoittajien kanssa.

Olisiko tässä loppuvuoden tärkein tapahtuma juuri sinulle?


Missä? Suomen Yrityskehityksen tiloissa, Ahlmaninkatu 2 E 40100 Jyväskylä


Milloin? 11.12. klo 13–16


Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Yritystehtaan kanssa.


Mistä on kyse?


Suomen Yrityskehitys Oy on järjestänyt Rahoituspaneeleja jo vuodesta 2012 lähtien. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda yhteen rahoitusta etsiviä yrityksiä sijoittajien ja rahoittajien kanssa. Yritykset pääsevät kertomaan liiketoiminnastaan ja kasvutarpeistaan suoraan rahoittajille ja mahdollisesti löytää itselleen sopivan kumppanin rahoitustarpeidensa täyttämiseksi.


Vuosien aikana paneeleissa on esitelty yli 110 yritystä, ja tulokset ovat olleet hienoja – lähes 40 % osallistuneista yrityksistä on löytänyt rahoituksen paneelin jälkeen.
Rahoituspaneeleihin osallistuvat yritykset valitaan mukaan – tällä pyritään varmistamaan, että sijoittajien ja rahoittajien mielenkiinnot kohtaavat esillä olevien yritysten kanssa ja potentiaali rahoituksen löytämiseen tapahtumassa on mahdollisimman suuri.


Osallistuvia yrityksiä sparrataan myyntipuheen kanssa etukäteen. Sijoittajat ja rahoittajat puolestaan saavat tarkemman infon tapahtumassa pitchaavista yrityksistä hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.


Osallistuminen tapahtumaan on maksutonta, mutta vaatii ilmoittautumisen.


Linkin ilmoittautumislomakkeeseen löydät alta.
Jos kiinnostuit Rahoituspaneelista ja haluaisit mukaan pitchaavan yrityksen roolissa, otathan yhteyttä alta löytyvän linkin kautta.


 

Kyseessä on vuoden viimeinen Rahoituspaneeli, mutta nappaa alta muistiin myös ensi vuoden päivämäärät.


Tapahtuman pariin palataan heti helmikuussa!


11.12. klo 13-16 SYK:n tilat

12.2. klo 13-16 Yritystehtaan tilat

22.4. klo 13-16 SYK:n tilat

10.6. klo 13-16 Yritystehtaan tilat

08/2019 Business Rally (kansainvälinen sijoittajatapahtuma)


 

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä:+35840 585 5238


Comments


bottom of page