top of page

Saisiko olla strategista starttia vuodelle 2022?Jotta joulun ajan voi ottaa rauhallisesti, vaatii se oman mielen rauhoittamista sellaisilta kysymyksiltä kuin ”Mitkähän ensi vuoden tärkeimmät strategiset suunnat olisivat?” tai ”Mitä olennaista kannattaisi ylipäätään tehdä tekemisen tasolla vuonna 2022?”. Paras tapa rauhoittaa joulumieli on jo tässä vaiheessa loppuvuotta suunnata kalenterille ja katsoa kuntoon ajankohta, jolloin näitä aiheita läpikäydään vuoden 2022 alussa. Näin tämä asia ei jouluna paina, mutta tulee varmasti pistetyksi liikkeelle heti vuoden vaihduttua.


Strategian parissa kun toimitaan, niin siinä saattaa hyvinkin olla aika monta liikkuvaa osaa. Mutta anna meidän auttaa. Lähdetään yhdessä purkamaan isoa asiaa sopivan kokoisiksi palasiksi. Katsotaan, tarvitaanko alkuun minkä laajuista analyysiä nykytilanteesta. Hahmotetaan siis lähtökohdat strategiselle kehittämiselle. Kirkastetaan sitten tavoitteet, rakennetaan konkreettiset askeleet tavoitetta kohden pääsemiseksi, ja mietitään järkevät mittarit tekemiselle. Meillä on näihin asioihin ymmärrettäviä metodeja ja työkaluja, jotka on monessa aiemmassa haasteessa hyviksi ja toimiviksi havaittu.


Päivitetään teidän vanhaa strategiaanne siinä määrin miten kaipaatte, tai luodaan tuliterä uusi strategia. Onko pyrkimyksenä rohkea kasvu vai ehkä tietynlainen sopivan tekemisen tason vakiinnuttaminen? Kerro ajatuksesi – me kuuntelemme pelkkänä korvana. Ja sitten tartutaan yhdessä toimiin.Varataanko ajankohta valmiiksi vuoden 2022 alkuun?

Voit varata keskusteluajan soittamalla meille numeroon 050 536 7803. Tai voit myös kätevästi katsoa kalenteristasi muutaman sinulle sopivan ajankohtaehdotuksen noin 45 minuutin etäpalaverille ja laittaa ne sähköpostilla meille osoitteeseen henrietta.karjalainen@yrityskehitys.com

Palaamme sinulle kalenterikutsun kera.

コメント


bottom of page