top of page

Suomen Yrityskehitykseen uutta osaamista – Mika Jokiranta mukaan asiantuntijatiimiimme!

Senior Advisor, rahoituksen ja data-analytiikan asiantuntija Mika Jokiranta liittyy asiantuntijatiimiimme vahvistaen osaamistamme asiakasyritystemme kasvun vauhdittamisessa.


Mika Jokiranta on taustaltaan kokenut rahoitusalan asiantuntija, jolle sekä pankkilähtöinen että pankkien ulkopuolinen yritysrahoituskenttä on erittäin tuttu. Jokirannalla on työkokemusta finanssialan eri rooleista ja näkökulmista yli 20 vuotta. Osaamista rahoituskelpoisuudesta löytyy sekä teorian että käytännön tasolla.

Jokiranta on toiminut pankkialalla esimiestehtävissä, asiakasvastuullisissa tehtävissä sekä yksikönjohtajana. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri Vaasan Yliopistosta.


”Suomen Yrityskehitys on avainhenkilöineen tuttu toimija ja yhteistyökumppani jo erittäin pitkältä ajalta, muun muassa Rahoituspaneelien kautta. Yhteistyössä on ollut aina eteenpäin suuntaava tunnelma ja sopiva dynamiikka. Liityn erittäin innoissani joukkoon tuoden koko osaamiseni paitsi tiimin, mutta erityisesti asiakkaiden käyttöön!”

- Mika Jokiranta, Senior Advisor


Finanssialan lisäksi Jokirannalla on laaja osaaminen ja kokemus data-analytiikasta ja sen hyödyntämisestä yritysliiketoiminnassa. Hän haluaa auttaa asiakkaitamme datan keräämisessä ja rohkaista sen täysimääräiseen käyttämiseen - esimerkiksi myynnin tehostamisessa ja myyntiprosessien optimoinnissa.


Vaikka Jokirannan selkeät vahvuudet ovat rahoituksessa ja data-analytiikassa, hänellä on osaamista ja tahtoa pureutua asiakasyrityksiin laajemminkin. Erityisinä kiinnostuksen kohteina ovat elinkaarimielessä kasvun kynnyksellä olevat yritykset ja erilaisissa muutosvaiheissa olevat yritykset.


”Olen ylpeä saadessamme Mikan kaltaisen kokeneen huippuosaajan joukkoomme. Nyt jos koskaan yrityksissä kaivataan käytännön läheistä kokemusta ja tahtoa koronan tuomien muutosten jälkeen. Tekemisen vauhti kiihtyy ja haluamme Suomen Yrityskehityksessä tuoda parhaan mahdollisen osaamisen tarjolle yrityksissä tehtävissä uudistuksissa. Mikan osaaminen yhdistyy loistavasti monialaiseen kokemukseemme!”

- Jukka Lassila, Suomen Yrityskehityksen perustaja ja toimitusjohtaja

Mika Jokiranta

Senior Advisor

050 514 7496Comments


bottom of page