top of page

Suunta ja voimaa myyntiin ja markkinointiin!

Tarvitseeko yrityksenne apua myynnin räjäyttämiseen uuden tuotteen tai palvelun osilta? Kenties haluatte saavuttaa uusia asiakkuuksia tai kasvaa nykyisten tuotteiden tai palveluiden avulla esim. tähtäämällä kansainvälisyyteen? Tarvitseeko yrityksenne yksinkertaisesti vain hiukan sparrausta myynnin ja markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen?Mikä avuksi?


Myynnin ja markkinoinnin intensiivisessä sparraus- ja kehittämisohjelmassa käymme läpi myynnin ja markkinoinnin olennaisimmat ongelmakohdat ja menestystekijät - teemme yhdessä suunnitelmat ja hiomme kuntoon mm. tarjooman, tavoitteet ja työkalut. 

Palvelu sopii yrityksille, jotka haluavat kasvattaa myyntiään nykyisillä tai uusilla tuotteilla. Palvelu on jaettu neljään osa-alueeseen: kasvu ja asiakkuudet, tarjooma ja menestystekijät, markkinoinnin tavoitteet ja strategia sekä myynnin tavoitteet ja toimintamalli. Yhteisenä tavoitteena on saada yrityksenne myynti kannattavasti lentoon. 


Jos nämä tai jotkin muut yrityksen myyntiin ja markkinointiin liittyvät asiat herättivät ajatuksiasi, niin ota yhteyttä, keskustellaan yhdessä ajatuksistasi lisää!  


Ville Viljanmaa Palvelupäällikkö +358 40 729 3342 ville.viljanmaa@yrityskehitys.com

Comments


bottom of page