top of page

Suomen Yrityskehitys avannut toimipisteen Tukholmaan

Suomen Yrityskehitys/Venture Development Finland vahvistaa kansainvälistymispalveluitaan avaamalla toimipisteen Tukholmaan. Ruotsissa Yrityskehitys toimii nimellä Venture Development Nordic. Alkuvaiheessa toimipiste keskittyy palvelemaan Ruotsin markkinaan jalkautuvia suomalaisia yrityksiä.

Yrityskehitys tarjoaa kansainvälistyville yrityksille palveluita mm. kohdemarkkinan kartoittamiseen, asiakaskontaktien muodostamiseen, kansainvälistymisen ja kasvun suunnitteluun sekä myynnin ja markkinoinnin konkreettiseen kehittämiseen kohdemarkkinassa.Ruotsin markkinan edut

Ruotsissa etuna on vahva paikallisen markkinan tuntemus. Ruotsi on maantieteellisen sijaintinsa sekä markkinan luoteen puolesta luontainen ensimmäinen askel kasvuyritysten kansainvälistymispolulla.Tulevaisuudessa Yrityskehityksellä on tavoitteena luoda vahva ekosysteemi Suomen ja Ruotsin välille, ja tukea esimerkiksi myös ruotsalaisten yritysten toimintaa Suomessa. 

Ruotsin lisäksi Yrityskehitys tukee kansainvälistyviä yrityksiä mm. Saksan, Italian, Lähi-idän, Yhdysvaltojen ja Kiinan markkinoilla. Ruotsin toimisto on Yrityskehityksen ensimmäinen oma, paikallisin resurssein toimiva toimipiste ulkomailla.

Oletko kiinnostunut Ruotsin markkinasta tai muista kansainvälistymispalveluista?

Kerromme mielellämme lisää; voit pyytää meiltä yhteydenoton esimerkiksi vastaamalla tähän sähköpostiin, soittamalla meille tai lähettämällä viestin. Venture Development Nordicin kotisivut avataan pian. Ota yhteyttä, ja tule käymään vaikka kahvilla!

Fia Husu   Sales and Marketing assistant  International Services   fia.husu@yrityskehitys.com     +35840 842 3506

Jukka Lassila Toimitusjohtaja / CEO  jukka.lassila@yrityskehitys.com +35850 1810

Comments


bottom of page