top of page

SYKin uusi asiantuntijavahvistus - Strategista markkinoinnin ja viestinnän osaamista tiimiimme

Senior Advisor, liikkeenjohdon ja markkinointiviestinnän konsultti Hanna Kallio liittyy

asiantuntijatiimiimme vahvistaen osaamistamme asiakasyritystemme kasvun

vauhdittamisessa.

Hanna Kallio on taustaltaan kokenut johtamisen ja strategiatyön konsultti ja työskennellyt urallaan muun muassa pankinjohtajana sekä markkinointiviestintätoimiston toimitusjohtajana. Hän on toiminut useassa kansainvälistymisprojektissa, erityisesti Venäjällä. Myös Kaakkois-Aasia on hänelle tuttu toimialue.

Kalliolla on vahva osaaminen hallitustyöskentelystä ja hän toimii mielellään hallitustyöskentelyn sparraajana yritysten erilaisissa muutosvaiheissa. Koulutukseltaan Kallio on yhteiskuntatieteiden maisteri ja valmistelee talouspoliittista retoriikkaa käsittelevää väitöskirjaa Jyväskylän yliopistossa. Hänellä on myös laajat kansantaloustieteen, markkinoinnin ja kansainvälisen liiketoiminnan opinnot. Kallio on suorittanut hallitusammattilaisen tutkinnon, yritysrahoituksen tutkinnon sekä coaching-tutkinnon.

Kalliolla on kokemusta useista yritysten akuuteista muutostilanteista, isojen YT-neuvotteluiden vetämisestä, rahoituksen hankkimisesta sekä kriittisestä henkilöstöviestinnästä. Hän on siis hyvä apu myös akuuteissa tähän poikkeustilaamme liittyvissä asioissa.

Kallio aloittaa tiimissämme toukokuussa ja hänet löytää Helsingin toimistoltamme Maria01:n tiloista. Konsultin roolin lisäksi hän vastaa myös Helsingin toiminnoistamme. Kallio on kertonut olevansa käytettävissä myös kesäkuukausina eli nyt on hyvä aika olla yhteydessä ja kartoittaa, miten hänen asiantuntemuksensa voisi hyödyttää juuri teidän yritystänne!

Tervetuloa tiimiin, Hanna!Yhteystiedot:

Hanna Kallio Senior Advisor,

Head of Operations / Helsinki

Liikkeenjohdon ja markkinointiviestinnän konsultti tel. +358 50 376 1285

hanna.kallio@yrityskehitys.com

Σχόλια


bottom of page